Предложения към лекторите


4

Здравейте!

Имам няколко запитвания ТОЧНО към лекторите.

Възможно ли е да се направи нов семинар на тема за ASP.NET 5? Защото след като се проведе конференцията на Microsoft Build има нови неща и демата от старите не работят. Пък и нали трябва да има нови неща на който да се научат всички колеги? Не старите който вече са в историята. Също така след като излязоха всички тези нови неща от конференцията мисля, че ще могат да се направи не само 1 семинар, а много повече, който ще са много интересни за всички.

Да не забравим това което ни показаха на конференцията беше толкова много, че ако се започне да се говори само за едно от нещата ще могат да се напишат книги (дали очилата,  дали новото API за map-a, дали за IOS и Android приложенията на Windows).

Според мен ще бъде много интересно всичко това на доста хора.

Поздрави,

Венцислав Динев
Отговори1

Здравей,

Макар да не съм от лекторите относно ASP.NET 5 можеш да прегледаш този семинар от миналата година.

Поздрави!


от lnxslackware (416 точки)


3

Щом спокойно говоря за ASP.NET и питам лекторите защо не направят нов семинар и най - вече съм казал " има нови неща и демата от старите не работят". Според теб дали не съм прегледал всичко в сайта?

Първото нещо което не работи е в раздел framework не както е написано в демото ОТ ТОГАВА ASPNET50 и ASPNETCORE50 вече са по друг начин и кода гърми на над 800 места (поне на мен толкова ми изкара като грешки).

Аз мога да се оправя сам, но въпроса ми е като цяла да се направи за всички който гледат клиповете на академията. Лесно е човек да се оправя сам, но е по - добре когато иска да направи така, че и другите да знаят как да стигнат до решаване на проблемите си и да научат нещо ново.


от vencidinev94 (152 точки)


1
Това звучи готино. Може да бъде поредица от 3 семинара, както тези с Unity, но няма ли да е по-удачно да се направи по-късно, например малко преди или по време на технологиите от третия модул, или ти това имаше предвид? Защото сега започваме с JavaScript и не се връзват нещата.. може по време на КПК-то, за добием по-добра представа как се случват магиите? Какво ти е мнението по въпроса? :P

от Stev3n (2877 точки)


0
Аз  нямах предвид да се прави този семинар още вчера. Имах предвид да се направи нещо. Когато самите лектори решат. Аз не съм президента да казвам направете и да става.

от vencidinev94 (152 точки)


11
Докато не излезе нищо финално, най-вероятно няма да направим курс/семинар. Прекалено нова технология, която се променя и няма смисъл да показваме нещо, което след два месеца да няма нищо общо. Когато пуснат краен ASP.NET 5, ще сме първите там, защото сме големи фенове. :)

от ivaylo.kenov (30760 точки)