Visual Studio 2013 и Stylus


1
        Здравейте колеги, вчера изгледах лекцията на Дончо за Stylus и днес от 2 часа се ровя в интернет да си го инсталирам на Visual Studio 2013, така и не мога да намеря подходящ плъгин. Има един който ми казва, че нямам подходящо Visual Studio. Успях да си инсталирам Node.js за Visual Studio, но Stylus не мога да подкарам. Между другото на Sublime Text тръгна, но още не мога да свикна с него.Отговори1
Аз също доста рових, но не открих нищо полезно и затова се отказах от Stylus. Не знам, може би не съм търсила правилно... Този tool си инсталирах https://nodejstools.codeplex.com/ , макар че е с доста по-широко приложение. IntelliSensе-ът не тръгна и прецених, че за момента SASS/LESS са достатъчни. Дано да имаш повече късмет от мен :)

от shoko (1073 точки)


2

Щом си си инсталирал NodeJS модула за Stylus, отваряш конзолата в папката, в която ти е Stylus файла и пишеш:

stylus -w fileName

Това ще ти следи Style файла (fileName) и автоматично ще ти го копилира към CSS във файл в същата папка и със същото име, но с разширение .css.

ПП. Ако не си си инсталирал NodeJS модула за Stylus, можеш да го направиш като си отвориш една конзола и напишеш:

npm install -g stylus


от IlianaB (1137 точки)


1

Благодаря Ви за отговорите.

Това го направих, защото под Sublime Text работи. Той и Дончо в лекцията обяснява това за конзолата. И аз като shoko засега се отказах от Stylus, макар, че много ми хареса и започнах на LESS.


от venelingp (1371 точки)


2
Същото положение и при мен, намерих ето това: https://visualstudiogallery.msdn.microsoft.com/cc3e0bd3-55eb-4685-aa2a-e17e2269f458  , обаче ми изписа, че не може да се инсталира коректно цялото и не мога да го добавя към visual studio-то по никакъв начин... Е, може би е крайно време да поработя и на Sublime Text... :-)

от sladukkelesh (10 точки)


0
И аз много време търсих Stylus plugin за VS и първото, което ми попадна беше този линк. За съжаление той поддържа само Visual Studio 2010. После се порових из някакви форуми и ми стана ясно, че за сега няма читава поддръжка за Stylus на VS.

от zdzdz (222 точки)