къде мога да намеря резултатите от изпита от август


0
Здравейте къде мога да намеря какъв резултат имам на изпита по html5,css3,js
от август 2012 и съптветно дали съм минал??Отговори0
Предполагам, че скоро ще излезе списък с резултатите от защитата. Последната дата за защита обаче е на 4-ти септември, което сигурно значи, че след тази дата можем да очакваме публикувани резултати.
Принципно е би могло да попиташ за получените точки и човекът, който те е изпитавал, веднага след като си защитил проекта.
Поздрави!

от georgi.s.yankov (6219 точки)


1
На мен ми го казаха веднага В)

от troty (199 точки)


0
Интересно как са ти го казали веднага при условие, че не са гледали домашните?

от kokomba (230 точки)

0
казват ти например: "Имаш 70 точки, ако си предал всички домашни ще имаш 95"...или нещо от сорта

от peter (559 точки)0
някой знае ли колко са максималните точки от проекта. И още нещо се чудя, накрая когато се пресмятат тези 75% , от основните точки или от основните + бонус точките ще се вземат.

от milendimitrov (0 точки)


0
Крайният брой точки е 150

от paveld3 (17458 точки)


0
Добре де, а как са разпределени тези 150 точки спрямо статичен сайт, cms, бонуси, домашни ? Защото в презентациите пишеше едно, снощи не разбрах напълно ясно, във форума 127 мнения различни и става някакво объркване. И съответно решено ли е при какви точки ще се пуска да се минава към втората част :) Поздрави!

от hriztian (50 точки)

0
Казаха че е решено. 75 %, но от колко нз. В един док файл пишеше Домашни-25%, което е 32 точки от 150, А сега дават 25 т. И щом бонус точките са БОНУС би трябвало да се сумират към точките на участниците, но не и към максималния брой.

от milendimitrov (0 точки)