Предварителни изисквания за QA курс


1

Привет! Бих искал да попитам дали/какви предварителни знания за QA курса са нужни.
Отговори3
Ето тук са изискванията, които са били миналия курс. Предполагам, че няма да има много промени.

от kiko81 (1655 точки)


1

Благодаря за информацията, но това е ясно. Въпроса на колегата до колкото разбирам е дали трябва да има някаква допълнителна подготовка преди започване на курсовете от QA направлението. А моят въпрос е дали има възможност тези курсове да се записват при онлайн форма на онучение?


от Nayata (3190 точки)


3
не намирам подходяща тема, уви и затова си позволявам да прибавя един въпрос към настояща тема... Интересувам се дали има възможност да се карат курсовете от QA направлението онлайн? Преди време бях чула, че е имало подобна практика, но след възникнали проблеми цялото обучение за QA направлението е преминало само в редовна форма... Бих искала да получа актуална информация. Аз записвам курсовете онлайн и се явявам на всички изпити до момента, искам да знам какви са опциите за напред, когато се стигне до разделение по направления. Ако има опция да се карат курсовете от QA направлението онлайн - ОК, ако трябва да са единствено присътвено дали има възможност да бъдат допуснати хора от онлайн форма на обучение?

от Nayata (3190 точки)


5

Здравейте,

В направлението по QA ще могат да участват само курсисти, които са част от Софтуерна академия на Телерик“ 2015-2016 г., в присъствена форма на обучение. Всички, които изберат QA направлението ще се обучават единствено в присъствена форма, онлайн форма няма да има.

Поздрави, 

Ася Георгиева 


от ageorgieva (610 точки)


5

Здравей, Ася!

Бих искал да попитам дали курса ще започне по план, т.е. в началото на ноември?

Има ли вече някакъв по-подробен изглед как точно ще протече курса?

Колко студенти ще бъдат допуснати да се обучават присъствено и има ли допълнителни условия за прием освен висок успех на всички изкарани курсове преди това?

Благодаря предварително!

Поздрави,

Людмил Никодимов


от lnikod4s (6538 точки)

1

Здравей Людмил, 

Все още не сме финализирали тазгодишния формат на обучението. Всяка следваща година се стараем да го подобряваме и то да бъде все по-успешно J.

На този етап плануваме да започнем след курса по КПК или ориентировъчно средата на месец октомври. При подробности ще пиша допълнително.

Относно бройката курсисти мога да кажа от предните години, че е била около 30.

Поздрави,

Ася Георгиева


от ageorgieva (610 точки)