Записване следващ курс по Javascript; присъствена форма на обучение


1
Здарвейте,
Знаете ли кога ще се отвори записването за следващия курс по JavaScript? И още един въпрос: В някоя от първите лекции по HTML се споменаваше че след JS Основи online курсистите ще имат възможност да минат присъствено и да изкарат останалата част от Front End track-a присъствено. Някой знае ли повече датайли за това и какви критери трябва да се покрият? Благодаря за отговорите предварително и се извинявам ако търсената от мен иформация я има в друг пост във форума.Отговори2
Ако имаш отличие, ще получиш мейл от академията с покана, и ако е необходимо, те ще ти кажат дали ти трябват CV и мотивационно писмо или други документи , приемния изпит, за който колегата споменава, е само за започналите от началото на учебната година. Успех! 

от Alex_H (1616 точки)


0
Само да добавя, че по принцип критерия не е само оценката ти да е отлична. На база на точките от изпита се решава над колко точки ще минат присъствено, примерно имаш 200 точки и получаваш отличен, но не получаваш покана, защото е решено критерия да е 250 точки от изпита. Поне на предните изпити беше така :)

от peruna (379 точки)

0

Входният изпит, CV и т.н. се изискват от всички, които са присъствено. Аз бях онлайн и за да мина присъствено карах входен изпит и т.н.
0

Относно фротенд трака и опциите за присъствено обучение в него, изгледай встъпителните лекции на HTML-курса(може да видиш и отварящите лекции на CSS и на JS-основи ако не намериш инфото в HTML). Мисля, че там обявиха условията и цялата игра с frontend-а.

За другото - не се притеснявай - просто проверявай сайта редовно и няма да го пропуснеш.


от LaForce (756 точки)


0

За преминаване в присъствена форма трябва да попълниш бланката БЛАНКА(не е активна в момента), която включва CV  и мотивационно писмо.
След това да се явиш на входен изпитМатериали  Примерен изпит