Помощ за оценяването на домашните


1
Може да звучи малко нахално, но има ли възможност да се сложи един char-counter в коментарите за проверка на домашните ? Защото често попадам на добри домашни по които нямам забележка и единственото което пиша е Отлично домашно и после запълвам с удивителни. От друга страна обаче, ако се разпиша и се окаже, че съм изписал по-малко от наеобходимите символи ми reload-ва страницата и ми се губи коментара (поне така ставаше преди няколко месеца, не ми се е случвало наскоро). Смятам, че и в двата случая е полезно. Дори не трябва да е live check, може да има бутон, който да ти ги вади :D за да не товарим толкова сървъра, ако се товари от live checka на 800 души, които може изведнъж да хукнат да проверяват домашни по едно и също време :)Отговори3
Дай само 'back' на браузъра - ще видиш , че коментара ти се пази :-) . 

от peruna (379 точки)


1
i like the idea :)

от kon.simeonov (5238 точки)


0

Здрасти,както каза  peruna ,след като коментара не ти е пълен до 200 символа и го качиш, ти излиза,че трябва да допълваш,но като дадеш back на страницата и ти се връща коментарът,който си написал/а.На мен също ми се е случвало при отлични домашни да не знам какво да напиша,понеж нямат нужда от добавки(освен да поздравиш колегата за страхотния код).На мен ми допада идеята да има бутон,с който да кажем,че домашното е отлично,без д а ни се налага да пишем коментар с 200 символа.

For proposal ->I just like this way. :)) It will be verry usefull and eassy to use :))


от desislavaaaa (1190 точки)


0
Е да, но тогава ще трябва да се направят проверки дали си цъкнал на отлично, отлично или поне от половината нагоре. Защото мързелите веднага ще abuse-нат бутона и се губи цялата идея на 200те символа :)

от DanteSparda (645 точки)