Модул 3 за онлайн студентите?


0

Правилно ли съм разбрала, че Модул 3 е само за колегите които са присъствено, т.е. курсовете от този модул не могат да бъдат записани от онлайн студентите. И ако е така тези, които са онлайн карат до края на втори модул и толкова? Ако искат да изкарат последните курсове за да изпълнят условията за 'завършване' на дадена специалност трябва да кандидатстват пак, за да бъдат приети присъствено догодина? Или има някакви критерии за преминаване в трети модул? 

:)
Отговори7

Всички курсове ще могат да се записват онлайн + право да се явявате на изпити, ако сте онлайн и покривате изискванията.

QA тракът е изключение до толкова, че в него не можете да се записвате за изпит, но материалите и от него ще са достъпни онлайн.


от Nikolay.IT (39117 точки)


0

Трети модул може да бъде записан онлайн. Преди мисля, че не е могло, но миналата година имаше онлайн обучение в него :)


от sa66eto (1945 точки)


0
Само QA тракът не може да се кара онлайн, доколкото знам. Иначе всеки друг курс можеш да го запишеш онлайн и съответно да кандидатстваш за всеки сертификат, за който покриваш повечето условия. Може 1-2 курса, за които се иска да са Взет с отличие да са ти просто Взет и пак да ти дадат.

от topalkata (6442 точки)


0

Здравейте,

Този въпрос също ме интересува живо, защото съм online и мисля че ще бъда поканен за front-end track-а, но не проявявам интерес към front-end , искам да продължа в някой от другите тракове (съответно дали могат да бъдат изкарани online).Та се чудя как трябва да се постъпи.Предполагам и колежката от това се интересува .

Благодаря предварително !


от suzunov (321 точки)


0

Както написах по-горе, @topalkata също, всички курсове без тези в QA могат да се записват онлайн по начина по който сте го правили досега.

Поздрави!


от sa66eto (1945 точки)

0
Единствено не можеш да запишеш третия модул присъствено, независимо че си поканен за Front-End Track-a. Но можеш да го запишеш онлайн( траковете за mobile и web, без QA). И можеш да си вземеш съответно и сертификатите ако покриеш изискванията за тях.

от Moiraine (1100 точки)


0
Извинявам се предварително, че ще пиша в тая тема, ама въпроса ми сякаш се връзва. Някой знае ли какъв  е шанса на онлайн студентите да минат присъствено, но не във Frontend Track-а. До колкото помня, преди при много добри резултати на изпита те канеха присъствено. Сега ще го правят пак, ама до колкото разбрах ако имаш HTML, CSS и високи резултати на JavaScript те канят във фронтенд трака. Аз имам всичките изпити до сега с отличие, без ООП и имам високи резултати на JavaScript, имам ли шанс да ме поканят присъствено за целия трак (не за фронтенд) ?

от hacko.hackob (175 точки)


0
Здрасти, от мой личен опит, винаги на всеки изпит трябва да имаш определен брой точки(и то много висок резултат), за да те поканят присъствено и да изкараш цялата програма на Академията. Аз лично от C#1 до ООП бях онлайн и после ме поканиха присъствено, защото на ООП изкарах много висок резултат(398 точки), на C# 1 също имах висок резултат, разбирай отличен, но тогава пък канеха хора само с по 500 точки от изпита.Не мога обаче да ти кажа как се определят точките, които трябва да има онлайн курситът, за да го поканят присъствено.

от bo071992 (45 точки)

0
мисля, че канят топ50 или нещо такова. и аз съм получавал покана за приствено, след C#1 и C#2, ама това беше миналата година и сега ме интересува дали важи същото нещо 

от hacko.hackob (175 точки)