Някой колега за размяна на вечерна със следобедна група?


1

Знам, че всеки е направил удобен за себе си избор, но все пак всичко се случва, може някой да е променил мнението си:

Търся накой от вечерните лекции по JS OOP да се размени с мен - изпуснах да се запиша за вечерната група и сега просто няма да мога да присъствам, защото работя от 9 до 17. 

Ако някой добър колега има желание да премине в следобедната група, моля да се размени с мен :)

Поздрави.
Отговори1
За курса js OOP има свободни места за вечерната група - отпишете се и ще ги видите и ще можете да се запишете за вечерната(около десет бяха преди малко и за двете лекции) :) 1
И аз изпаднах в същата ситуация, като изпуснах сроковете и за OOP  и за КПК. Работя от 9 до 18 и едва смогвам да се класирам за лекции, така че ако се намери желаещ за колегата LaForce, дано се намери и един за мен :)

от malkie (10 точки)


1
Аз съм записана за вечерната група на js OOP. Ако още някой търси съм съгласна да се разменим :)0
Аз все още търся и с благодарност бих приел! Не знам колегата отворил темата дали се е справил с този проблем, и дали вече не сте се разбрали с него. Ако не - ще чакам да напишеш.

от malkie (10 точки)

0

Елизавет, моля приеми поканата за приятелство и да се разберем на лични?


от LaForce (756 точки)


0

Здравейте,Аз също имам същия проблем. Получих покана за присъствено посещаване на лекциите по JavaScript OOP днес а всички места въс вечерната група са заети. Няма как да посещавам седобедната група тъй като съм на работа през деня. Има ли начин да посещавам лекциите с вечерната група? Има ли някой желаещ за размяна?


от Kmileva (232 точки)


0
Колко точки на изпита трябва за да те поканят

от sa66eto (1945 точки)

0
бяха писали в събота неофициално че ще пратят покана на всички които имат от 100 нагоре на изпита по Javascript Fundamentals

от Kmileva (232 точки)


0

При мен ситуацията е същата в 14 ч. ще ми е трудно да ходя.Ако на някого му е удобно поне за една от лекциите да се разменим ще съм много благодарен. :)


от suzunov (321 точки)


0
Хей, и аз имам покана за избор на група. Това някаква грешка ли е? Имам "взет с отличие" на JavaScript курса, но по-принцип съм записана онлайн, пък и не съм получавала имейл за покана да мина в присъствено или нещо подобно.

от heruelda (894 точки)


0
Сигурно си поканена, но не си си видяла мейла... провери си спам директорията...

от LaForce (756 точки)

0
Пощата си проверявам по-често от фейсбук xD

от heruelda (894 точки)