Новите видеа от js oop на 60 fps - овъркил


1

Видеата от js oop започнаха да ми насичат от скоро на скорост 1.5 (нямаше да забележа ако звука не насичаше). Нямах този проблем преди и като поръсих причината открих че hd версиите са всички на 60fps.

Не е ли малко овъркил за презентации 60 fps? Не съм пробвал телефона ми дали поддържа 60 fps но понеже плана ми за интернет е доста ограничен предпочитам по-малък фреймрейт без да гледам размазани видеа.

p.s. Не моля никого да качва презентациите наново а само ако не е проблем новите да са на 30 fps. Или ако някой знае как да ги пусна на по-нисък фреймрейт без да ползвам стар браузър...
Отговори3

Здравей,

Като потенциално решение за телефона, може на компютър лесно и бързо да си сваляш клипчетата от youtube като поставиш ss веднага след www.-то. Примерно https://www.youtube.com/watch?v=OBRL9yhHWz4 , ще се "свали" с https://www.ssyoutube.com/watch?v=OBRL9yhHWz4 - има различни формати, като за екран на телефон дори не е нужно да е с най-добро качество. После прехвърляш свалените клипчета от компютъра на телефона.


от stoberov (3451 точки)


0

И аз го усетих, при това доста брутално, тъй като си ползвам телефона за да гледам лекциите в автобуса по пътя за работа.

И във видеата в които има Picture in Picture с лектора в долния десен ъгъл, аудиото е с доста ниско качество, и това се усеща дори и когато е на нормална скорост.

И докато при висока скорост на компютъра ми просто се усеща, но все още е разбираемо, то на телефона със слушалки на 1.5 скорост, на която обикновено гледам Дончо, ми е почти невъзможно да разбера какво казва, и съм принуден да го гледам на скорост 1, защото дори на 1,1 качеството на  аудиото пада много драстично. И съответно времето просто не ми стига и ми заминава доста време за да изгледам видеата в къщи, вместо там да се занимавам само с домашните.