Проблем в bgcoder


1

Кажете, моля ви, защо всичките задачи гърмят в bgcoder-a. Тествах с верни(мой) решения от миналата година и пак са грешни 0/100. Това не е възмжно. Става въпрос за C# fundamentals
Отговори1
В такива случаи най-лесно можеш да провериш дали проблема е в теб като пуснеш празен метод (или функция за JS ) и ако ти върне 0 точки с грешки за време или грешки по време на изпълнение - значи проблема в системата. Тествах и по този начин и с мое решение на Astrological Digits, проблема не е само при теб :)

Трейнърите винаги реагират при първа възможност, до тогава можеш да пробваш с някоя друга задача (до колкото виждам разни хора пускат решения на домашни и нямат проблем т.е проблема не е при всички задачи)

И един съвет от гледна точка на пригледност на форума: Винаги първо проверявай дали дадена тема вече съществува. Повече от теми с еднократно запитване за проблем с BG Coder надали има във форума. При коментар, темата се вдига нагоре и ще бъде видяна :) 

Поздрави, 
=)0

Пробвай да си свалиш тестовете, за да видиш дали решението ти ги покрива и да дебъгнеш.

От миналата година C#1 (тестовете са най-отдолу в архивите от изпита)


от gbelcheva (612 точки)


0
Не се притеснявай, има някакъв проблем с оптимизацията(май). Мои верни решения от преди също се чупят. Ще го оправят в някакъв момент :)

от kon.simeonov (5238 точки)