Time Limit при решаване на задачи


1

Здравейте,

от две седмици при решение на задача ми дава времеви лимит 0/100. Трейнърите дали знаят за този проблем :)

Поздрави!
Отговори5

Забелязахме проблема и го изолирахме. Проблемът е свързан с новия сървър и неговия execution на CLR приложения.

Работим по въпроса и се надяваме скоро да оправим проблема.

Отворихме и тема с описание на проблема в StackOverflow, ако някой там се намери да помогне: http://stackoverflow.com/q/31386810/1862812

Edit: проблемът е оправен. Вече можете да си тествате C# решенията.


от Nikolay.IT (39117 точки)


0
При мен, а, доколкото знам и при всички други, bgcoder си работи без никакъв проблем. Днес решавах последното домашно и ми даде 100/100. Сигурно проблемът ти е някъде в кода, вероятно е нещо минимално, но достатъчно да прецака всичко (:

от emil.nik (307 точки)


1
Пусни празна функция на bgcoder. Ако гръмне за time limit - проблем е в bgcoder, ако не - най-вероятно в кода ти.

от kon.simeonov (5238 точки)


0
Решение което преди месец и половина ми е донесло 100/100 сега гърми с 0/100 и Time Limit. Преди месец и половина решението се е изпълнявало за 0.012с, а сега за 0.3с. Не знам какво става, но на всички задачи ми дава Time Limit, дори и решението да е от друга задача... Ако имате съвети - моля давайте...

от tomhafner (75 точки)


0
Свали си тестовете и си ги подкарай ръчно. Скоростта можеш да я мериш със Class Stopwatch в C# или да си накодиш един къс stopwatch за JS. Тестовете обикновено можеш да свалиш като отидеш през Архив в курса, който ти трябва, и оттам потърси най-отдолу, където е графата практически изпит.

от kon.simeonov (5238 точки)


1
Сега копирах и решението на задачата Astrological Digits на Иво, но пак Тайм Лимит...

от tomhafner (75 точки)


2

Здравейте,

Аз имам същия проблем. Пробвах със стари зарачи, който са изкарвали 100/100, с празен main метод, с авторски решения, но без резултат. Писах във формата за обратна връзка, но за сега никой не ми е отговорил.

от Kerinska (10 точки)


2

малко късно но.... тъпият проблем с това е че на функцията дето подавате в bgcoder... ви завършва на }; е те тая ; ви е проблема махнете я и пробвайте :) надявам се това да помогне за следващите дето ще имат изпити :) това става въпрос за function solve() { ... кода ви };   <---- тази завършваща ; я махнете и пробвайте :)


от Pandata (140 точки)


1
Да, точно това ми се случи на изпита, но се сетих да махна ; след час и нещо "експерименти" с бгкодер ...

от shevitza (55 точки)


2
На някой задачи им е сетнато да ползват определено време, но след като update-нахме NodeJS, нещата се забавиха - поради тази причина може да има проблем. Новите задачи не са така.

от ivaylo.kenov (30760 точки)


1
Ясно. Мерси и поздрави ;)

от tomhafner (75 точки)


1
Проблемът е налице и при C# задачи. Рефакторираните изпитни задачи от C# курсовете е невъзможно да бъдат тествани към настоящия момент.

от Curiosity (452 точки)


6
Проблемът е оправен. Проблемът и решението са тук (за който му е интересно): http://stackoverflow.com/q/31386810/1862812

от Nikolay.IT (39117 точки)