Семинар 24.07.15


3

Здравейте, много ми е интересно, какво се е говорило на семинара "Професиите в ИТ индустрията и кариерни възможности в Telerik, a Progress Company"

но точно в този ден не можах да присъствам, затова го записах онлайн. Въпроса ми е дали лекциията ще бъде качена?
Отговори0
На мен даже от този линк ме препраща към активните курсове в момента. На много хора би им било интересно, ако няма видео, може презентацията да качите.

от YordanGergov (297 точки)


1
Семинарът се записваше на видео, така че то би трябвало да бъде качено. :)

от IlianaB (1137 точки)


0

Да и аз исках да го гледам но го няма.


от TodorDimitrov (757 точки)


0
Изглежда вече всичко е качено и достъпно.

от AyrFX (948 точки)


1
Ъъъъ... къде? :D


2
Може ли линк:)?

от chezza (314 точки)


0

На слайдовете пишеше confidential... не ми се вярва да качат видеото.

Като цяло беше представяне на Telerik, повече ориентирано към културата на компанията, отколкото към организационната структура.

Представени бяха основните позиции - софтуерен инж., QA инж., фронтендър и съпорт. Нивото на презентациите беше много високо и не мога да пресъздам нищо от тях с каквото и де е прилично приближение, съжалявам.

Освен това имаше съвети от HR отдела относно интервютата за работа(в Телерик и общо). Като цяло наблегнаха на важността на  техническите познания и на ... хмм цялостното отношение.

Горе-долу това беше.


от LaForce (756 точки)


1
Много неприятно ще се получи ако не качат видео от лекцията. Основната причина да не присъствам беше опцията за онлайн, което обикновено означава, че записите ще бъдат достъпни няколко дни по-късно. 

от GGarabedian (300 точки)


1
Надявам се да има възможност поне за хората записани онлайн за този курс. То иначе какъв е смисъла да има онлайн записване за тоя семинар?

от radko_mitev (197 точки)