Изпит JavaScript UI и DOM 2015


11

Здравейте,

За всички, които сте записали курса "JavaScript UI и DOM" в академията на Телерик и сте покрили изискванията за допускане до практически изпит. 

Изпитът ще се състои от три практически задачи, ще бъде с продължителност 4 часа и ще се проведе в четвъртък, 6 август 2015 г. в зали "Ultimate" и "Enterprice" в академията на Телерик (карта и упътване)

Днес (сряда, 5-ти юли 2015 г.) от 18:00 часа нататък ще можете да изберете удобният за Вас час за изпита по "JavaScript UI и DOM" от следния линк - http://telerikacademy.com/Courses/PracticalExams/Select/251.

Ще имате възможност да избирате между следните два варианта: 

  • четвъртък, 6-ти август 2015 от 13:30 до 17:30
  • четвъртък, 6-ти август 2015 от 18:00 до 22:00

Преди да се явите на изпит в „Академията на Телерик“, е необходимо да се запознаете с нашите препоръки и изисквания.   

Важно:

Изпитът ще се проведе посредством системата за автоматизирано оценяване "BGCoder" - [http://bgcoder.com/]. Регистрирайте се предварително и се запознайте със системата за да не Ви се налага да го правите по време на изпита. В началото на изпита, от Вас ще се изиска да въведете студентския си номер. Имайте го на разположение.

Изтеглете и инсталирайте на свой лаптоп AntiCheat приложението на „Академията на Телерик“ от следния линк - http://downloads.academy.telerik.com/svn/public/AntiCheatClient/Telerik-Academy-AntiCheat.zip. Приложението следи за използване на забранени по време на изпита програми като Skype, utorrent, Dropbox и др. Потребителското име и парола за вход в AntiCheat приложението са същите, както в студентската система (потребителско име, не e-mail).

В деня на изпита: 

Задължително носете лаптоп тъй като не можем да гарантираме работна машина за всички участници.

Използването на телефони и програми като Skype, utorrent, Dropbox и други е абсолютно забранено по време на изпита. Моля изключете ги преди да дойдете на изпита. Имате право да използвате записки, Google, уеб или хартиени ресурси.

Изнасяне на всякакъв тип информация относно изпитите по „JavaScript UI & DOM“ е абсолютно забранено. Забранена е и всякакъв тип комуникация с ваши колеги по време на изпита.

Не забравяйте да си изберете група за изпита. Очакваме ви 15 минути преди началото на изпита в „Академията на Телерик“. 

Поздрави и успех! 

Екипът на „Академията на Телерик“
Отговори17
Здравейте,

Оказва се, че не съм обърнала внимание на часовете при деадлайните за домашните със срок до днес 05.08.. Признавам грешката си и оценявам факта, че сама съм си виновна. Подведох се от факта, че до сега абсолютно винаги сроковете са били до късно вечерта, също така самите домашни бяха въведени доста скоро в системата.. Предполагам поради този факт няма да получа покана за изпита... Бих искала да попитам дали е възможно да се направи компромис, колкото и тъпо да звучи. Наясно съм, че е против правилата на Академията, но все пак ще си позволя да Ви помоля да ме допуснете до изпита утре или евентуално някаква друга възможна дата.

Поздрави,

Ния Керанова

от Nayata (3190 точки)


3
Същата работа и при мен. От недоглеждане изгоря този изпит ...


3
Да доста тъпо се получава, аз имам готовност с домашните, участвах в отборна работа и какво ли не... И така да се самопрецакам накрая... Жалко

от Nayata (3190 точки)0

А има ли е-мейли към хората, които са поканени на изпит или директно да избираме час за изпита след 18:00 часа?


от ageorgiev (552 точки)


1
Принципа е първо получаваш майл и после избираш от линака, но предвид факта, че линка е видим си допуснат до изпита. Следователно не мисля, че би имало проблем, ако директно си избереш час за изпита и го заявиш :)

от Nayata (3190 точки)


2
Вече имаме и покани по мейлите.

от ElinaS (575 точки)