JavaScript Приложения Front-end track


0

Здравейте,

Ще има ли възможност хората от front-end track-a да запишат курса JavaScript Приложения присъствено при добро представяне на предходния изпит както беше при предходните два курса по JavaScript?
Отговори3
Курса е част от фронт-енд трака, така че ще бъдете записани присъствено, ако сте част от трака и сте минали предния изпит с оценка поне Взет

от sa66eto (1945 точки)


0
Благодаря за отговора :)

от Kmileva (232 точки)


0
при мен предишните два курса автоматично ми излизаха като записани присъствено и аз си сменях формата на обучение. Най-сетне мога да посещавам лекции, но пък сега не ми излезе курса като присъствен, а само като онлайн... обърках ли нещата като направо го записах онлайн или пак ще имаме избор?

от bnesheva (330 точки)


0
Като гледам бройката записани присъствено и това че "Академията присъствено продължават 252 човека (без да броим front-end)" в момента никой друг не е записан присъствено.

от Kmileva (232 точки)

1
Може да не са записали автоматично front-end трака още. Изчакайте няколко дена и ако няма промяна пишете на официалния мейл. Така или иначе тази седмица е ваканцията, ако има някакво развитие предполагам, че ще е на 18-ти. :)

от rossi.bundeva (1059 точки)3

Здравейте,

Имаше забавяне с автоматичното записване на курсистите от направление "Front-end разработка" в присъствена форма на обучение. Вече всички курсисти от front-end трака са записани присъствено и и имате възможност за избор на група.

Поздрав!


от yanalukanova (2849 точки)