Видео на семинара "Професиите в ИТ индустрията и кариерни възможности в Telerik, a Progress Company"


8

Здравейте,

Тъй като мина доста време от датата на провеждане на семинара "Професиите в ИТ индустрията и кариерни възможности в Telerik, a Progress Company", а все още няма качени материали в страницата му , искам да попитам кога да очакваме видеото към него?

Аз нямах възможност да присъствам и се надявах скоро да мога да го гледам. :)

Поздрави,
Благодаря. :)
Отговори0
До колкото разбрах, това е било private event и видео няма да се качва - който бил, бил. Не съм 100% сигурен обаче.

от Stev3n (2877 точки)


2
Ами странно ако е така, защото даваше възможност да се запишеш онлайн...

от pepsi_555 (1932 точки)

0
Мисля че някой беше отворил подобна тема преди време и това беше отговра, който получиха.. Може пък и да го пуснат, не се знае. А и ако се поразровиш, този семинар вече не съществува в системата.

от Stev3n (2877 точки)


3

Здравейте колеги,

Доколкото аз знам видео от това събитие няма да се качва в системата. Записването онлайн най-вероятно е било активно просто по default като за нормален технически курс в Академията.

Относно самата лекция - на нея ни говориха за политиката на фирмата, за това как са структурирани екипите, каква е работната атмосфера и т.н. Присъстваха хора от Support и QA, които ни говориха за техните професии и за работата им в Телерик. От HR-a на Телерик ни говориха за процеса на подбор на персонала, за това как започва един нов човек във фирмата и т.н.

Но лично аз (като човек, който има зад гърба си вече години опит в бизнеса - както ИТ така и други браншове) не чух нищо съществено и конкретно или нещо, което да не знам от обща култура така да се каже.

Лично моето мнение е, че не сте пропуснали кой знае колко.


от Ivan_Nik (933 точки)