Домашни "JavaScript приложения 2015"???


0

Здравейте,

Във встъпителната лекция се казва, че домашните са 5% от оценката в курса. За съжаление аз не виждам домашни в презентациите, нито имам бутон за качване на такива, когато си отворя курса в системата. Също така и в календара не ми излизат срокове за домашните, както е било за предишни курсове :)
Отговори2

Здравей!

Ако погледнеш репото на курса, ще забележиш, че вече има качени папки "homework", например за "Underscore.js overview" & "WebStorages". Предполагам, че на този етап има още някои детайли, които трябва да бъдат изчистени.

Но най-вероятно до края на седмицата ще бъдат активирани състезанията в бгкодър.


от lnikod4s (6538 точки)


0
А и домашните ще се пращат в bgcoder, а не в системата :)

от g.yonchev (2087 точки)


0
Не всички, предполагам само тези за Underscore и евентуално тестовете като учим. Иначе примерно домашното за Web Storages няма как да се тества в бгкодер и не само то :)

от sa66eto (1945 точки)

0
А това означава ли, че не-bgcoder-ските домашни трябва да биват оценявани peer to peer? :) Имаш ли представа? Защото в презентацията няма Peer review за домашни, а само за изпита.

от g.yonchev (2087 точки)1
Някой успял ли е да събмитне домашно в bgcoder? И въобще какви са сроковете за домашните?

от wd_stko1510 (167 точки)


9

На този курс няма да имате много домашни. Имате отборна работа, която достатъчно ви помага да упражните нещата.

Утре ще имате състезания в bgcoder за някои домашни


от DonchoMinkov (12706 точки)

1
Чак сега видях поста.. не виждам да има "състезания в bgcoder за някои домашни"... Възможно ли е да съм ги пропуснала... Не съм видяла в системата срок за домашно, както е обикновенно дори в случай, че се качват в bgcoder..

от Nayata (3190 точки)