Здравейте,

За отборната работа по JS Apps решихме да правим приложение, което да представлява бележник. Всеки потребител трябва да има масив от обекти  - бележки, които имат конретна дата и при логване и избор на дата от календара на страницата, се визуализират бележките от съответния ден, разбира се потребителите трябва да могат да добавят и трият бележки.

Имам два въпроса:

  • Възможно ли е тези функционалости да бъдат направени, използвайки сървъра на Parse(всеки потребител да има масив от обекти)?
  • Вторият ми въпрос е свързан с първия конкретен проблем за Parse. В приложението има sign-up форма,  от която, ако потребителят не е регистриран, трябва да се регистрира. Проблемът е, че в някои случаи регистрирането на нов потребител е успешно, в други - не (няма поява нов потребител в базата даннни на Parse сървъра)? Проектът го рънвам на localhost: 8889 с http-server, както показа Дончо на лекциите. Та въпросът ми е някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и каква може да е причината за това? Индекс файлът на проекта е това:проект

Преди всичко, ако може някой да потвърди, че проектът може/ не може а се направи там и трябва да се търси друго решение?

Кодът за sign-up е това:

$signUpButton.on('click', function() { var User = Parse.User; console.log($textFieldUsername.val()); console.log($signUpFieldPassword1.val()); User.signUp($textFieldUsername.val(),$signUpFieldPassword1.val()) ; console.log('user registered'); });

Edit: По отношение на втория ми въпрос открих проблема, като се добавя event.preventDefault() във функцията на събитието, което се задейства при кликване за sign-up.