Кога почва новия сезон на Телерик ?


1

Добър ден !

Аз съм от гр. Русе и миналия сезон на телерик го следя и го следях от началото но сега вече сме на края на този сезон.

Въпросът ми е кога почва новият сезон на Телерик.

Другият ми въпрос е как аз мога да участвам от Русе и какво трябва да направя за да участвам и да си вземам изпитите ? 

Благодаря предварително .
Отговори6
Далеч сме още от края на този сезон - не е приключил 2-ри модул, а ни чака трети. :) Академията ще приключи в ранната 2016-та (февруари вероятно).
За да се включиш в следващата академия, предполагам се интересуваш от онлайн обучение, трябва просто да записваш курсовете онлайн, да предаваш домашни и да се явяваш на изпити (изпитите няма как да ги вземеш дистанционно - трябва да пътуваш до София). :)

от dentia (12519 точки)


1
А относно тези които искат присъствено? Започнах да се притеснявам че няма да има нов сезон. Може ли малко инфо за новия сезон?9
Новият сезон ще започне март-април 2016 година. Ще можеш да кандидатстваш и ако те приемем ще можеш да участваш присъствено.

от Nikolay.IT (39117 точки)

1
Значи няма да има есенна академия, така ли?

от purlantov (197 точки)2
Бих искала да попитам има ли яснота кога ще започне кандидатстването за предстоящия сезон т.е. подаване на документи.. И дали имате някаква представа приблизително кой месец ще се провеждат входящите изпити?

от Nayata (3190 точки)


2
Имайки предвид коментара на Николай, че новият сезон ще започне март-април, най-вероятно подаването на документите ще започне месец-два преди това. Спомням си, че аз си подадох документите за този сезон накрая на ноември, началото на декември имах входящ тест и на 5ти януари тази година започна сезона. Предполагам кандидатстването около другия сезон няма да е много по-различно. Успех :)

от antoanelenkov (1047 точки)