Как да заредим handlebars.js използвайки ECMAScript 6 синтаксис и systemjs?


0
Здравейте, колеги. Имах сериозни затруднения да заредя handlebars.js използвайки новия синтаксис 'import ...' от ECMAScript 6. Възможно ли е библиотеката да бъде заредена по този начин? За пояснение, при неуспешните си опити използвах systemjs и babel.
Отговори1

Обясни по-точно проблема при мене бачка ей така


от sa66eto (1945 точки)


1
Така го подкарах. Благодаря! Проблемът беше, че се опитвах да го заредя само с 'import handlebars'. Очевидно библиотеката не предоставя директно глобален обект 'Handlebars' (както jQuery дава $), а трябва сам да му присвоиш име. Още веднъж, благодаря!

от veselints (506 точки)


2

Пробва ли вариантът: import handlebars from 'директорията на хендълбарс';

където на мястото на handlebars може да сложиш име, което ти задаваш и в последствие ще използваш в кода, като например handlebars.compile(...).Ако го кръстиш hb в кода ще използваш hb.compile().

Забелязах, че директориите зависят не от това къде ти се намира скрипт файла, който ги зарежда а от index.html-а, в който си извикал първоначалния System.import();

Ако имаш разположение - index.html, папка със скриптове, папка с библиотеки, пътят който трябва да зададеш за да заредиш дадена библиотека независимо от кой скрипт файл го правиш е: 'папка с библиотеки/дадена библиотека(примерно handlebars)/js файла(примерно handlebars.js)'


от baretata (934 точки)