Здравейте, колеги,  

Изпитът по "JavaScript приложения 2015" ще се състои от една практическа задача, ще бъде с продължителност 6 часа и ще се проведе в четвъртък, 10 септември 2015 г. в зала „Ultimate“ в академията на Телерик (карта и упътване)

 

Днес (сряда, 9-ти септември 2015 г.) от 17:00 часа нататък ще можете да изберете удобният за Вас час за изпита по "JavaScript приложения" от следния линк - http://telerikacademy.com/Courses/PracticalExams/Select/254.

 

Ще имате възможност да избирате между следните два варианта:

- четвъртък, 10-ти септември 2015 от 10:00 до 16:00

- четвъртък, 10-ти септември 2015 от 16:30 до 22:30

 

Преди да се явите на изпит в „Академията на Телерик“, е необходимо да се запознаете с нашите препоръки и изисквания.

  

Важно:

Изтеглете и инсталирайте на свой лаптоп AntiCheat приложението на „Академията на Телерик“ от следния линк - http://downloads.academy.telerik.com/svn/public/AntiCheatClient/Telerik-Academy-AntiCheat.zip. Приложението следи за използване на забранени по време на изпита програми като Skype, utorrent, Dropbox и др. Потребителското име и парола за вход в AntiCheat приложението са същите, както в студентската система (потребителско име, не e-mail).

 

В деня на изпита:

Задължително носете лаптоп тъй като не можем да гарантираме работна машина за всички участници.

Използването на телефони и програми като Skype, utorrent, Dropbox и други е абсолютно забранено по време на изпита. Моля изключете ги преди да дойдете на изпита. Имате право да използвате записки, Google, уеб или хартиени ресурси.

Изнасяне на всякакъв тип информация относно изпитите по „JavaScript приложения“ е абсолютно забранено. Забранена е и всякакъв тип комуникация с ваши колеги по време на изпита.  

Не забравяйте да си изберете група за изпита. Очакваме ви 15 минути преди началото на изпита в „Академията на Телерик“.

 Поздрави и успех! 

Екипът на „Академията на Телерик“