Знаят ли се часовете за изпита по "Комуникация с Клиенти"?


6

Здравейте,

Предполагам повечето хора видяха мейла, че задължителният (за присъствена форма) курс по "Комуникация с Клиенти" ще бъде между 14 и 18 септември, с изпит на 18ти (петък).

Академията преди всичко, разбира се, но знаят ли се вече часовете за изпита на 18ти? Вероятно не съм единственият, който не е съобразил, че ще има изпит толкова скоро след изпита по JS Applications, и се бях ангажирал с проект този петък.

Би било страхотно, ако има ориентировъчни часове за изпита в петък, за да се направят планове за отпуска и т.н.
Отговори2

Здравейте -

Мен също живо ме вълнува - кога е този изпит, за да се уговоря с колегите на работа. Надявам се някой да ни пише скоро за това.

Отделно - аз също имам въпрос относно програмата на този курс и за да не отварям нова тема - ще го добавя тук: В мейла пише, че лекциите започват от 1800 часа. Това означава ли, че няма да има следобедни лекции от 1400?
2
Аз искам да попитам, дали е задължително присъствието на лекциите, защото нямам възможност да пътувам?

от venelingp (1371 точки)


2
Здравейте, и мен ме вълнува дали е задължително присъствието и дали ще се качват видеа от лекциите?

от p0150n (125 точки)


2
Ще има два часа за провеждане на изпита - от 16.00 и от 18.00, като изпитът ще е с продължителност час и половина. ;)0

Здравейте,

Въпросът ми е свързан с този курс затова ще питам тук. Та въпросният курс "Комуникация с клиенти" разбрах, че е задължителен за хората в присъствена форма и някой са получили email за уведомяване както и кога започва следващия курс. Но това отнася ли се за тези които са в front-end трака, защото не съм получил email и ми е чудно дали за продължаване в това направление се изисква този курс.

Благодаря!


от suzunov (321 точки)


1
Само не разбрах лекциите ще се качват ли?

от Ilian987 (387 точки)


1
Тук пише, че ще се качват - http://telerikacademy.com/Courses/Courses/Details/2561

Привет колеги,някой който е ходил на лекции днес може ли да каже дали е имало важни новини,защото аз нямах възможност да дойда.Ще се качват ли видеата в сайта, как ще се формира оценката и дали е важно присъствието?

Мерси :) .


от icehawk (185 точки)


0

Мдам, много весела работа с този задължителен изпит - седмица след другия, с под седмица предупреждение, и пълно неочакване че подобен скорошен задължителен изпит може да се случи, с неизвестност дали въобще ще има качени лекции и презентации (за момента не виждам такива, въпреки че първата мина), или няма да има, и дали ще са навреме да се учи по тях...

Тъй като го гледам въпреки оцеляването след изпита по JS APPs мирише на приключване с присъствената форма на академията... Най-малкото заради невъзможност за физическо присъствие на изпита...
1
Лекторите споделиха какви ще са критериите за идния изпит и ни дадоха доста ясна идея какво ще се очаква. (на изпита ще има 4 задачки - всяка по 10 точки и ще са отговори на тикети)
Според мен просто трябва да се стегнем и да се радваме на възможността да научим нещо допълнително, което да ни развива като професионалисти. Не е толкова добре да се фокусираме само върху "оцеляването" - просто не помага.
Поздрави и успех в петък!


1

Всъщност основният ми акцент (който не си пролича от първия пост) е за работещите от други градове, и физическата невъзможност за явяване на тези лекции и изпит, освен ако няма възможност за онлайн явяване.

Не че очаквам да има още много други такива останали в присъствената форма, но сигурно не съм само аз...

От друга страна поначало ситуацията "работещ в друг град" едва ли е много приемлива за присъствена форма в текущата фаза на академията и наближаващото целодневно обучение...

1
Здравейте,

искам да Ви попитам кога ще баде активна формата за избиране на час за изпит?

от victor.velchev (1225 точки)


4
Тука не е много мястото за този въпрос, но ще се качи ли видео от вчерашното упражнение за самото решение на проблемите? Или видео от упражненията няма да се качва?

от radko_mitev (197 точки)


4
Да, и мен ме интересува информаця относно начина на решаване на проблемите и видеа сварзани с тях, защото са налични само лекциите.

от victor.velchev (1225 точки)


6

Ще получите писма, но изпитът започва в 16:00 и 18:00.

Ще си избирате група от http://telerikacademy.com/Courses/PracticalExams/Select/256


от Nikolay.IT (39117 точки)