Коментари относно проверени изпити


19

Здравейте,

Отварям тази тема, защото не смятам, че е редно тогава когато нещо не е правилно да се подмине с равнодушие. Прочетох много коментари относно кой какво и как го бил написал на изпита. Повечето от тях наистина бяха хумористично настроени и искрено забавни. Но имаше и такива, които лично според мен имаха за цел по-скоро присмех и неуважение към труда на другите, отколкото забавен и духовит коментар. 

Според мен, след като всички сме дошли в академията да се учим, смятам че ироничните и с цел насмешка коментари относно нечии код, са неуместни.

Не искам никого да обидя, а просто да изразя мнението си.

П.П Peace 
Отговори3
Напълно съм съгласен с това, имайки предвид, че не всичко беше забавно и шеговито. Не всички имат еднакакви дадености, опит или възможности, особено имайки предвид, че една част от хората на последните изпити идваме без предварителните един куп неща, които вече са покрити в C#-овете преди това. Аз лично видях някои много лоши изпитни задачи, но не смятам, че някой е за подигравка, когато не може да си навърже модулите, камо ли да направи абстрактна функционалност.

Благодаря за създадената тема и че явно не само аз смятам, че имаше некоректно и дори грубо отношение към някои колеги.

от mstratiev (152 точки)


6

Всъщност от тази тема може да се научи доста за това кое как не трябва да се прави, а относно негативните коментари, просто ги остави за хората, които са ги написали. Негативният коментар не носи прогрес на този, който го е писал, но ако ти успееш да научиш нещо ново от въпросната тема, то със сигурност ще имаш някакъв прогрес :)


от nanich87 (122 точки)


2
Разбира се, че може да се научи нещо, но не смятам, че подходът е чрез подигравка. Аз лично научих повече по време на проверката на другите работи, отколкото от темата с бисерите. Бисерите са си бисери - някои неща бяха много готини. А негативният коментар, че не носи прогрес - не носи, но за човека, за когото е, може да носи много по-кофти усещане от една проста шега. Защото може би всеки помни какво е да бъде подиграван от останалите и не е приятно. А аз самият, въпреки че не попаднах сред бисерите и съм изключително доволен от резултата си, се почувствах зле, защото и аз имах грешки и глупави недомислени работи.

от mstratiev (152 точки)


3
Първоначалната идея беше да се постват бисери, а не некадърност. Все пак ако помните самите трейнъри направиха тема за бисерите от C#-OOP изпита.

от kalin.dimchev (645 точки)


7
Има разлика между забавни бисери и чиста подигравка. Просто тези които се подиграват защото се мислят за велики когато влезнат в реална работна среда ще усетят как това, че правят подигравки защото някой не е на тяхното космическо ниво ще им доведе само негативи. Мой бисер беше постнат примерно и аз лично се скъсах да се смея защото изказа за него беше правилен.

от simonspirit (412 точки)


0
Идеята на темата беше изцяло позитивна ама нали знаете, няма пълно щастие ...

от AndreyMitev93 (146 точки)