Прехвърляне на курсисти от софтуерната академия към Front-end направление


22

Здравейте,

Курсистите от софтуерната академия имат възможност, да се прехвърлят към Front-end направление.

Имайте предвид, че ако се прехвърлите към Front-end направление се отказвате от възможността да продължите в направленията QA, Mobile или Web.

Ако имате желание да се прехвърлите, трябва да ни пишете имейл до 12:00 в петък (25.09.2015).

Поздрави
Отговори-8
I'm sorry if this is going to sound disrespectful - that's not my intention at all, but who the hell are you? (Питам с цел достоверност на представената информация тук и на други места)

от The.Bager (369 точки)


11
Цъки е новото попълнение в трейнърския състав :)

от DonchoMinkov (12706 точки)

8
Кристиян Цъклев е трейнър в академията от началото на Javascript курсовете, беше отговорен и за първата задача на JS Fundamentals.

Пък ако те е страх от недостоверна информация, която се е задържала вече цели 24 часа без модерация... странна работа, никой да не го забележи :D

от Pip3r4o (3392 точки)3
Може ли малко информация какво представлява Front-end направлението и какво се учи? Курсовете описани в ориентировъчната програма имат много описателни имена /s

от dany90 (1340 точки)


1
Хубавото на студентската система - тук мисля, че има това, което се търси.

от mstratiev (152 точки)

1
Пълна информация на втората лекция от курса по HTML -  Тук

от dushka.dragoeva (1324 точки)


1
Може ли да попитам приблизително кога ще почне следващия курс от Front-End track-a?

от Kmileva (232 точки)


1

Ето ТУК е поместена ориентировъчната програма до края на академията. Следващият курс от Front-end трака започва в седмицата 28.09 - 04.10.


от veselints (506 точки)


3

Ако сме курсисти от софтуерната академия, но искаме да се прехвърлим  към Front-end направлението, имаме ли право да си доизкараме присъствено курсовете по  кпк, бази данни и структури и алгоритми? До кого точно трябва да напишем имейл ,ако искаме да се прехвърлим към Front-end ? 


от tito_t (35 точки)


0
Имейлът, до който пишем винаги е academy@telerik.com

от Pip3r4o (3392 точки)


6
Здравейте, искам да попитам, ако не се прехвърлим към Front-end направлението, ще можем ли да се явяваме на изпитите по това направление и ако можем и ги вземем, ще получим ли сертификат накрая на Front-end направлението?

от nikistefanov (115 точки)


0
Т.е. искаш да го запишеш онлайн? Мисля, че онлайните могат само да се борят за този сертификат, но ако само взимаш изпитите едва ли ще ти дадат сертификат за присъствено, тъй като си бил онлайн все пак :)))


1
Не съм съгласен с vasko. Каква е разликата между това "да си онлайн и САМО ДА ВЗИМАШ ИЗПИТИТЕ" и да си обучаващ се присъствено и да ВЗИМАШ ИЗПИТИТЕ. Аз не виждам такава, в сертификата не е упоменато към момента, че трябва да си в присъствена форма на обучение. 

от Pip3r4o (3392 точки)0
Извинявам се за досаждането. Аз съм от Front-End трака, но искам да покрия и курсовете от "JavaScript програмист" трака. В диаграмата с необходимите курсове за този трак курсът "Хибридни мобилни приложения" е оцветен с червен кант. Предполагам това означава че не съм покрила критериите за него или е минал. Обаче гледайки предишните издания на курса се е провеждал 2014 - през септември и 2013 - през октомви, т.е. предполагам че предстои почването на този курс.  

от Kmileva (232 точки)


0
Хибридни мобилни приложения е курс от направлението(специализацията) Мобилни приложение. Според изнесената ориентировъчна програма, курсът би трябвало да започне в началото на Декември. Освен това обаче, в курсовете за сертификата влизат и Single Page приложения с JavaScript, както и End-To-End JavaScript Applications, като и двата са включение в WEB направлението.

от zhulien (785 точки)

0
Знам че Хибридни мобилни приложения не е единствения курс от "JavaScript програмист" трака който не се включва във "FrontEnd разработчик" трака. Обаче когато съм логната само той е червен с червен кант в диаграмата за курсовете от "JavaScript програмист" трака. Точно затова попитах каква може да е причината за това след като още не е минал.

от Kmileva (232 точки)