Как стоят нещата с вземането на курса UX Design?


6
Здравейте, след като установих, че се е появил и първият курс от Front-End трака, разгледах програмата, но не забелязах никакъв изпит. Някой има ли представа как ще протече взимането на курса?Отговори14
Всъщност ще имате малко проектче (да предложите подобрения в UX-а на студентската система) и това ще ви е оценката за курса. Който прати хубаво предложение ще вземе курса.

от Nikolay.IT (39117 точки)


0
Благодаря, Ники!3
Изпит няма да има. Поне така пише ТУК .

от S.Daskalov (20 точки)


1
Моят въпрос допълва питането на колегата, а именно: тъй като всички, които не сме в направление Front-end и лекциите по Databases и UX Design съвпадат, а някои от нас ще искат да изкарат курса, как стои въпроса с успешното му преминаване при положение, че единственият начин е той да се запише online или това е без значение?1

Колеги то си е написано достаъчно ясно: 

Оценяване

Лекциите са под формата на семинари и не включват домашни, изпити, оценки и съответно сертификати за курса. Надяваме се, че обучението ще ви вдъхнови да тествате всичко научено в практическите си задачи и ще ви помогне да създавате или работите за по-интересни и функционални софтуерни продукти.

Така, че записвате се и си ги гледате онлайн и прилагате досега каквото сте научили.


от venelingp (1371 точки)


0
Факт, но курсът все пак трябва да бъде взет за сертификата по Front-end. Може правилото за покриване на изискването е да се запишеш присъствено, което за останалите колеги, извън Front-end трака е невъзможно от гледна точка на присъствия (едва ли някой ще иска да пропуска лекции по бази данни).


1
Този текст стои там от 2 години, от последното издание на курса. Силно се съмнявам да остане такъв формата и за това издание.

от staccobain (834 точки)1

Преди да запиша този трак, имах въпрос към академията кога ще е изпита за този курс (тъй като имам планирано пътуване). Ето какво ми отговориха миналата седмица :) :

Курсът към UI Дизайн се планира да приключи на 21 октомври, но не планираме изпит към него – той ще е на семинарен принцип и преподавания материал може да използвате при задачите от следващите два курса.


от mimirerelala (374 точки)


1
Ще се отчитат ли присъствия, както примерно беше на бизнес курсовете - ако си изпуснал дори едно присъствие, не взимаш сертификат. Ще бъдем ли санкционирани за пропуснати семинари?

от dilyantraykov (1005 точки)


0
добър въпрос, с оглед на това, че ни се появи в студентската система вчера, а аз например днес съм на работа по времето на курса и няма как да се сменя.

от kamendd1 (160 точки)


0
А ако курсът се следи онлайн, има ли шанс за вземане на сертификат? Или важи само за присъствено обучение, кaкто ще бъде за QA?

от chunk (97 точки)


1
Може и онлайн щом изрично не е казано друго. Плюс това има опция за онлайн и 110 записани вече.

от djenitoo (399 точки)

-1
Както вече е споменато по-нагоре, сертификат за този курс не се издава. ;) 

от Rosen_Zhelev (-3 точки)0
Колеги, ще има ли видеа отново от самите лекции, защото при съществуването не единствени групи, не винаги е възможно да се посещават? И ако има - кога да очакваме?

от mstratiev (152 точки)


0
Вчера лекторът записа презентацията, така че предполагам ще я качат в скоро време. Но упражнението след това беше доста интересно, а него едва ли ще го има :)

от mimirerelala (374 точки)

0

Колежке,

разкажи ни за упражнението :)


от kaizer (213 точки)