Изпит към курса "Качествен Програмен Код 2015"


12

Здравейте,

Днес (вторник, 13-ти октомври 2015 г.) от 19:00 часа нататък ще можете да изберете уд��бният за Вас час за изпита по "Качествен Програмен Код" от следния линк - http://telerikacademy.com/Courses/PracticalExams/Select/244.

Изпитът ще се състои от една практическа задача, ще бъде с продължителност 6 часа и половина и ще се проведе в четвъртък, 15 октомври 2015 г. в зала „Ultimate“ в академията на Телерик (карта и упътване)


Ще имате възможност да избирате между следните два варианта: 

- четвъртък, 15-ти октомври 2015 от 09:00 до 15:30

- четвъртък, 15-ти октомври 2015 от 16:00 до 22:30

Преди да се явите на изпит в „Академията на Телерик“, е необходимо да се запознаете с нашите препоръки и изисквания.

Важно:

Изтеглете и инсталирайте на свой лаптоп AntiCheat приложението на „Академията на Телерик“ от следния линк - http://downloads.academy.telerik.com/svn/public/AntiCheatClient/Telerik-Academy-AntiCheat.zip. Приложението следи за използване на забранени по време на изпита програми като Skype, utorrent, Dropbox и др. Потребителското име и парола за вход в AntiCheat приложението са същите, както в студентската система (потребителско име, не e-mail).

В деня на изпита:

Задължително носете лаптоп тъй като не можем да гарантираме работна машина за всички участници.

Използването на телефони и програми като Skype, utorrent, Dropbox и други е абсолютно забранено по време на изпита. Моля изключете ги преди да дойдете на изпита. Имате право да използвате записки, Google, уеб или хартиени ресурси.

Изнасяне на всякакъв тип информация относно изпитите по „Качествен Програмен Код“ е абсолютно забранено. Забранена е и всякакъв тип комуникация с ваши колеги по време на изпита.

Всички допълнителни въпроси относно изпита можете да задавате директно в специално създадената тема във форума ни - http://telerikacademy.com/Forum/Questions/179648/JavaScript-Apps-избиране-на-групи

Не забравяйте да си изберете група за изпита. Очакваме ви 15 минути преди началото на изпита в „Академията на Телерик“.

Поздрави и успех!

Екипът на „Академията на Телерик“
Отговори3

Здравейте,

искам да попитам, за обучаващите се онлайн, колко домашни трябва да сме изпратили, за да ни допуснат на изпит? Питам понеже, сега изпратих последното домашно, но от целия курс не съм предал едно домашно(Домашни: 16 от 17). Прегледах си пощата преди малко и не съм получил email. 
3
Мисля, че същият въпрос беше зададен в някоя от миналите теми. С едно неизпратено домашно би трябвало да бъдеш допуснат до изпит. Имейли все още никой не е получил.

от emil.nik (307 точки)

3
Аз имам същия въпрос, но съм с 2 непредадени домашни, от средата на курса, тогава нямх време да ги направя и изтървах сроковете

от kidroca (1498 точки)1

Здрасти, бях студент в академията , но се прехвърлих във front-end трака. Все още съм записан присъстевно на курса по КПК и искам да отида на изпита. Имам ли право и ще получа ли покана ? 

Благодаря предварително !


от tito_t (35 точки)


0
При 17 от 17 домашни ми изписва 

"Нямате право да избирате група за този изпит!"

Какви са условията онлайн студентите да запишат изпита ?


от Boray (666 точки)


0
Линкът още не е активен.

от stoberov (3451 точки)

1
И при студентите присъствено дава същата грешка.Проблема не е в онлайн студентите, а в това, че срока за записване стартира от 19:00 и сега линка още не е активен.

от baretata (934 точки)1
Май разпратиха email-и, можете да проверите. :)1
ReSharper vs StyleCop ?
Кой от двата tool-а е по-добре да използваме за изпита по КПК.?
Днес забелязах, че колегите масово теглят ReSharper, но двата инструмента имат различни правила нашити и вдигат конфликти един срещу друг.

Ще се радвам някой от трейнърите да изкаже мнение по въпроса.
Аз лично предпочитам да следвам StyleCop-ските setting-и.

от INKolev (4141 точки)


2
StyleCop - за warning-ите, защото ще ни бъде даден файл с конкретни изисквания, а ReSharper - за code coverage, освен ако не си с VS Ultimate ;)


1
Благодаря много за отговора, колега :)

от INKolev (4141 точки)