Семинар с бонус точки за курсистите от „Софтуерната академия на Телерик“


2

Здравейте,

 

Каним ви да се включите  в следващия семинар на Telerik Academy Plus„Разработка на бизнес приложения с Progress OpenEdge, който ще се проведе на 17 октомври 2015 г. от 10 ч. в зала Ultimate. Всички курсисти, обучаващи се присъствено в „Софтуерната академия на Телерик“, които посетят семинара, ще получат 5 бонус точки към курс „Бази данни“. Темата на семинара е свързана с изучавания в курса материал и ще им бъде полезна. За да получите 5 бонус точки, е необходимо да се регистрирате с картите си в началото и в края на семинара на четеца в залата.

 

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК

 

Програма

10:00 - 11:00 - Превръщаме идеите в реалност с Progress OpenEdge

- Какво е OpenEdge и какви предимства носи на бизнеса и новите разработчици

- Защо е полезно да учите и използвате OpenEdge за разработка

- Как бизнесът успява с OpenEdge

11:00 - 11:15 - Почивка

11:15 - 14:15 - Progress OpenEdge уъркшоп и демонстрации

- Въведение в OpenEdge

- Дефиниране на процеса и правилата при разработка - Corticon Rules и OpenEdge BPM

- Генериране на красиви и ефективни UI/UX в приложения на OpenEdge

14:15 - 14:45 - Почивка

14:45 - 15:30 - Къде може да стигнете с Progress OpenEdge - възможности в Европа, Средния изток и Африка (ЕМЕА)

- Разнообразие от възможности в Европа

- Партньорска екосистема в региона

- Добри практики от партньорствата в ЕМЕА

- Как екипът на Progress EMEA подкрепя предприемачеството

15:30 - 15:45 - Започнете да разработвате приложения с Progress OpenEdge

 

Очакваме ви!

Екипът на "Академията на Телерик"
Отговори1
Ще има ли видео за тези от нас, които проявяваме интерес, но няма как да присъстваме?

от ivanindzhov (276 точки)


1

Здравейте,

Семинарът ще се записва и видеото ще е публично.


от yanalukanova (2849 точки)


5
Подразбира се, че е желателно залата да се запълни, тъй като ще идват важни хора от далече, за да ни привлекат вниманието към продукта им, но в същото време не разбирам защо така трябва да се купуват присъствия? Ние заинтересованите и без друго се бяхме записали за събитието. 
Започвам да се замислям вече дали да ходя.

от Pip3r4o (3392 точки)


3
Такава беше практиката и миналата година при нас. Това е по-скоро бонус, а не подкуп. От екипа искат да ви стимулират да отделите още време за още смислени неща, извън редовния scope на академията. Залата ще си се запълни и без хората, решили да посетят специално заради тази тема :)

от staccobain (834 точки)

3
Насърчават, тези от нас, които имат интерес, но не и време, заради изпита + отборни КПК/Бази Данни, с които не са се справили толкова бързо,колкото им се е искало по някакви причини... (аз например се чувствам супер притеснена за втория, но бонус точките са примамливи признавам си :) ). 

от Alex_H (1616 точки)0

Бих искал да споделя като анекдот, че с голям ентусиазъм се записах за семинара минути след първия мейл за него преди седмица (дори върнах обратна връзка за липсващ линк), а снощи се отписах точно, за да приоритизирам уж Базите Данни :) С крайния срок за КПК проекта и изпита тази седмица, и с крайния срок за Бази Данни проекта и изпит предстоящите вторник и петък, съботата бе заделена за работа по проекта. 

Сега хем отписах курса с най-чисти намерения, хем не мога да го запиша повторно. Лошо имплементирах Strategy pattern-a :) 


от stoberov (3451 точки)


-2

За кой кмет трябва да гласувам на изборите, за да получа още бонус точки :D :D :D

Сега сериозно - или курсистите са много тъпи и от академията са решили да им дадът бонус точки ако присъстват или на тези семинари вече никой не ходи и това е отчаян опит да се напълни залата.
1

Според мен с/без бонус точки времето за провеждане на този семинар не е добре пресметнато. Смисъл - събота след изпит по КПК, когато всички ще имаме изпити и домашни за проверяване и в допълнение отборен проект по Бази Данни, чиято защита е съвсем скоро.

Темата на семинара е интересна и ще е полезно да се отиде, но лично аз не мога да си позволя да отделя времето поради горе-посочените причини.


от Ivan_Nik (933 точки)


6
Часа и датата на семинара зависят от лекторите. В случая те идват от щатите и това е времето, в което могат да проведат лекцията.

от Nikolay.IT (39117 точки)