[XAML] Пазят ли се темите с домашните?


0

 Здравейте, интересува ме пазят ли се някъде темите с домашните от архивните курсове по XAML/WPF ? В търсачката не ми излизат...

 Поздрави
Отговори1

Не знам дали те разбрах правилно, но можеш да намериш архивните теми във Форум/Архив/Курсове 2013/.. , включително и някои от темите с решени домашни/задачи.

1. XAML

2. Windows 8 Apps with XAML (2013)

Виждам, че си писал в първата категория, но не знам дали си успял да филтрираш резултатите.


от zhulien (785 точки)


0
 Интересуват ме точно решенията на домашните. По-скоро от лекцията Controls решението на последната задача за Editor of Text Document Libraries ако въобще я има решена :)

от ivan.mihov1 (4988 точки)


1
Прерових ~70 страници теми от 2012-2013 година във форума, но от всички теми, които срещнах относно XAML/WPF, не намерих нищо за последната задача от XAML Controls лекцията. Още повече, много малко хора, като цяло, изобщо бяха писали нещо по тази тема. Всички форумни линкове от минали курсове са невалидни, най-вероятно поради смяната на форума и рекатегоризацията миналата година. Опитах се и да открия github профилите на всички, които бяха писали в раздела за XAML и излезна само един резултат, които имаше съдържание по темата. Не знам обаче дали съдържа задачата, която търсиш. Профил - skolev.

от zhulien (785 точки)


0
 Мерси много. Като гледам не е писал, явно тази задачка е дошла в повече.

от ivan.mihov1 (4988 точки)