Домашна работа на Java


1
Искам да попитам дали имаме домашна работа и каква е ?Отговори1
Здравей, в книгата на Наков има задачи за упражнения. Чел съм я, разбираемо е написано.  http://www.introprogramming.info/ Не му правя реклама. Наков е работел в Телерик и има голяма вероятност част от задачите да са от неговата книга. Поне така беше миналата година за Cи#. Успех!

от dimitar1024 (35 точки)


1

Здравей колежке!
Най-вероятно ще има домашна. По време на курса лекторите няколко пъти споменаха, че ще има домашна, но просто може все още да не е готова. И все пак дали ще има или не могат да кажат само лекторите. Единствено бих ти препоръчал от време на време да проверяваш сайта и да гледаш, ако се пусне домашната.

Поздрави,

Николай!


от nikolaider (230 точки)


1
За да не отварям нова тема да попитам тук. Защо няма всички клипове по лекциите? Липсва някакво въведение в началото, после липсват видеа за вход и изход от конзолата. Питам понеже се говори от време на време в тези качените лекции за неща разглеждани там, които ние онлайн не сме ги видяли, няма ги и се губи връзката.

от olebg (598 точки)

1
Предполагам че трейнърите са прекалено заети със двата курса, които в момента текат, и нямат време да ги обработят и качат. Очаквай видеата и домашните до 1 седмица, надявам се.

от Stev3n (2877 точки)