pCloud = българският Dropbox + free 64GB


15

Здравейте,

От няколко дни мисля да мигрирам от Dropbox / OneDrive на pCloud - за тези, които не са ги чували, pCloud са българска cloud компания, която на всичкото отгоре е направо прекрасна. Безплатната регистрация идва с 10GB, а днес може да се сдобиете и с безплатни 64ГБ завинаги, като след регистрацията отидете на www.pCloud.com/promo и въведете код OPENFEST15. Промоцията е покрай провеждащият се в момента OpenFest.

Full disclosure: нямам никавки връзки с pCloud, просто смятам, че услугата им дори задминава Dropbox по простота, а на OneDrive му вдигнах мерника от преди няколко дни, когато Microsoft си намалиха гигабайтите. И най-важното, "подкрепяме българското" :) 
Отговори1
Благодаря за информацията, идеално ми идават още 64GB! 

от kizisoft (803 точки)


1

Сигурен ли си, че са българи? Аз доколкото знам са швейцарци, просто от скоро имат офис и тук.

Иначе мерси за промо кода, кой ти ги дава тия 64 ГБ ;d


от dilyantraykov (1005 точки)


2

Наобратнo - създадена е от българи и се развива от тукашния български офис, но регистрацията е в Швейцария, където има няколко човека администрация. Доколкото съм се интересувал, това е защото Швейцария е единствената EU страна, в която EU институции не могат да ти пипат криптираните документи. А сигурността е едно от competitive advantages, които pCloud се опитва да наложи.

Понеже не са чак толкова много световните български IT комерсиални успехи, предпочитам да живея в илюзия и да казвам, че са си българчета хаха :)

И един обзор: - http://www.capital.bg/biznes/predpriemach/startup/2015/08/13/2589985_suzdadenata_ot_bulgari_pcloud_poluchi_3_mln_dolara/


от stoberov (3451 точки)

0

Благодаря, добър подарък за именния ми ден :) Наздраве!

Използвам случая да честитя на всички празнуващи Архангеловден.

Аз се регистрирах вече и не съм сигурна този промо-код OPENFEST15CRYPTO по какъв начин да използвам (3-месечен е). Дали изобщо да го използвам, тъй като може би е бета-версия?


от ellapt (6303 точки)