Кога ще се качи първото видео от курса Photoshop


2

Здравейте, 

Аз съм от трака за Front-End, но неможах да отида на първата лекция. 

Някой, знае ли кога ще се качи видеото от нея.

Скоро идва втората лекция, а аз искам първо да изгледам първата преди да отида на втората.
Отговори11
Аз бях на лекцията; имаше проблеми с видеото и самата организация на лекцията. От една страна резолюцията беше твърде висока, за да може да се вижда безпроблемно какво се прави в програмата, а от друга имаше оплакване от курсистите че се показват познати неща (базови и подобни на функционалността на Paint.NET). Цялата работа се правеше през TeamViewer на друг компютър.  Вероятно ще отнеме повече време оправяне на видеото или записване на ново. Така или иначе това беше въведение, за да добием цялостна представа, и обащаха, че всичко което се правеше, ще се мине в по-добър детайл в отделните лекции. Искам да споделя, че и за първи път в академията, видях доста пренебрежително отношение и реакции към въпроси и коментари зададени от публиката. Като цяло организацията на този трак е далеч от нивото на основните тракове в академията :)

от mimirerelala (374 точки)


4
Ще е хубаво да се качи дори и "скапано" видео, ако е само до една резолюция, мога да я сменя без проблем. Просто гледам, че вече имаме и срок за първото домашно, а няма нищо качено.

от todor09 (283 точки)


1
Ще си позволя да задам въпроса си тук, за да не отварям нова тема. Записах се присъствено за този курс. Бих искал да знам в коя зала се провеждат лекциите? Също така, предвид факта, че няма изпит, по какъв начин курса ще се счита за взет успешно?

от Nayata (3190 точки)


3
Лекциите се провеждат в зала Enterprise. Ако съм разбрала правилно, ще имаме общ курсов проект по Photoshop и Рязане на сайтове и оценката ще е обща за двата курса.


3

Ето това е мейла 1 към 1:

Здравейте,

 

Бихме искали да ви уведомим, че курс „Photoshop” към направление „Front-end разработка“ стартира на 3 ноември (вторник) 2015 г.  Той включва 5 поредни лекции, които ще се провеждат всеки вторник от 18:00 ч. до 21:00 ч. в зала Enterprise. Курсът е задължителен за всички от направление „Front-end разработка“. Той не включва финален изпит, а общ финален проект върху материала, покрит в курсовете „Photoshop” и „Разяне на сайтове“. Повече информация за програмата на курса и лекторите можете да намерите на информационния ни сайт.

 

Курс „Рязане на сайтове“ ще стартира на 12 ноември 2015 г. и ще  се провежда всеки четвъртък от 18:00 ч. Курсът е с продължителност 7 седмици.

 

 

Поздрави и успех!


от kaizer (213 точки)6
А то първото видео, хубаво го няма и го чакаме, ами второто? Че се появи домашно вече, което си приижда..

от mstratiev (152 точки)


1
Като цяло сме леко пренебрегнати от началото на UX трака тези, които го цъкаме онлайн :(

от staccobain (834 точки)

1
Лектора каза, че ще качи презентацията, домашното и видеото до 1-2 дни. Реално в системата до момента има качен само срок за домашното, но го няма условието. Да се надяваме скоро да имаме нужниоте материали :)

от Nayata (3190 точки)3

Двете лекции заедно с презентациите и заданието за домашно са вече качени в системата.


от Flystar (1171 точки)