Дата за финален проект?


3

Здравейте и честит празник на всички студенти! 

Имам някои неясно ти и за това реших да си ги задам във форума.

Ще има ли изпит по Photoshop?

Кога ще бъде финалният проект по Рязане на сайтове? Мисля, че ще е след ваканцията, но знае ли се някаква ориентировъчна дата?

Поздрави! :)
Отговори3

Лекциите по Photoshop са под формата на семинари и не включват изпити. За да се премине курса успешно, е необходимо да се защити общ финален проект върху материала, покрит в курсовете „Photoshop“ и „Рязане на сайтове“.

На предпоследната лекция Дончо спомена, че защитите ще са около 10/01/16 и до колкото разбрах тази седмица очакваме задания.


от Flystar (1171 точки)


1

Директно копирам мейла:

Здравейте,

 

Бихме искали да ви уведомим, че курс „Photoshop” към направление „Front-end разработка“ стартира на 3 ноември (вторник) 2015 г.  Той включва 5 поредни лекции, които ще се провеждат всеки вторник от 18:00 ч. до 21:00 ч. в зала Enterprise. Курсът е задължителен за всички от направление „Front-end разработка“. Той не включва финален изпит, а общ финален проект върху материала, покрит в курсовете „Photoshop” и „Разяне на сайтове“. Повече информация за програмата на курса и лекторите можете да намерите на информационния ни сайт.

 

Курс „Рязане на сайтове“ ще стартира на 12 ноември 2015 г. и ще  се провежда всеки четвъртък от 18:00 ч. Курсът е с продължителност 7 седмици.

 

 

Поздрави и успех!


от kaizer (213 точки)