Сертификат за C#


3

Здравейте,

Засега съм изкарал всички задължителни предмети за взимане на C# сертификат,като само КПК ми е взет, а не взет с отличие. Не трябва ли да ми се появи някакъв бутон да кандидатствам за сертификата (поне така съм чувал) или да го получа автоматично ? Има един познат, дето ги е взел всичките с отличие и също не е получил още сертификат.

Поздрави и мерси :) .
Отговори8

Никой не може да кандидатства в момента. Има някакъв проблем, който ще намерим и оправим.

Проблемът е оправен.

Който има 2 или повече курса с взет там, където се изисква отличие на този сертификат, няма да може да кандидатства за него.

Който има 1 курс с взет, където се изисква отличие, ако има изборните курсове (бази данни и сървиси) ще може да кандидатства.


от Nikolay.IT (39117 точки)


0
Аз все още нямам такъв бутон, това означава ли, че нямам право да кандидатствам? C#1 - отл, C#2 - взет, OOP - отл, КПК - взет,  ДСА - отл, БД - взет. И ако да след като взема ASP.NET MVC ще имам ли или догодина?


1
И аз имам същия въпрос. Хубаво ще е да се изясни как стоят нещата с компенсирането и каква е ролята на озаглавените като "Изборни дисциплини" 2 курса, които вече са минали - дали трябва да са отлични или не, тоест може ли да се компенсира с тях?

Иначе на мен Взет са ми C#1, C#2 и Алгоритмите и нямам възможност да кандидатствам в момента. На практика излиза, че може да се компенсира само със C#1, добре ли се ориентирам?

от jumarto (808 точки)