Липсващ PSD в MyCuisinePSD


1

Здравейте, имам запитване относно финалният проект във курса по Slice and Dice.

Докато работех по заданието се натъкнах на това, че няма какъв трябва да бъде дизайна на BLOG страницата, а направо страница POST. Мисля, че трябва да има дизайн за blog страницата, или ако трябва ние да си спретнем нещо, то не е описано в изискванията. 

Поздрави! :)
Отговори0

Аз съм с дизайн Chameleon и се чудех същото. Дори в дните около Коледа, когато още нямаше PSD-та, бях решил да правя конкретно приложение, но когато получихме дизайните, видях, че PSD-тата всъщност изглеждат като цял сайт.

Оттам сметнах и че се очаква да направим нещо, което да прилича на сайт (иначе какво всъщност slice-ваме?), а това общо взето се свежда до блог или магазин => избрах блог. Дизайн - стиловете от home page-a + собствено оформление.

Отделно не съм очарован и от това, че Single-Page Application едва ли е най-добрата архитектура за блог, ама ...

Ако някой има предложение, супер :)


от stoberov (3451 точки)


0
Бих могъл да си спретна нещо сам не е много трудно ще ползвам същият sidebar в дясно, а в ляво постовете с кратко описание и един бутон READ MORE, но не е казано нищо и за това зададох въпроса. А и ние трябва да правим каквото ни се дава не каквото на нас ни харесва да правим. Макар, че не се придържам строго към дизайна, който е даден.

от kristian.face (871 точки)

1

Аз също съм с Chameleon. И аз не мога съвсем да си представя цялостния сайт, но тъй като курсът все пак е за Photoshop и SnD, реших най-напред да пресъздам колкото мога по-точно дизайна... то там има и едни js-ове, дето трябва да се пълнят, пък да се направи responsive и т.н.

За сега ще гледам да свърша това, без да имам логичен и цялостен сайт, а ако остане време, ще опитам да му придам и малко смисъл.


от AyrFX (948 точки)