ASP.NET MVC възможни хостинг компании в България


0

Трябва да направя едно web базирано приложение и в момента трябва да реша на каква платформа да го правя. При мене ми трябват да имам 3 вида потребители, и това е общо взето което знам.

Та въпроса ми е: Има ли хостинг компания в България която подържа ASP.NET MVC и коя е тя. И какви оферти предлагат за такива ASP.NET MVC проекти.
Отговори3
ей тука има по-тънки варианти

от kiko81 (1655 точки)


0

От тези оферти което видях ми изникна един въпрос.

Виждам че поддържат ASP.NET v2, v4, v4.5.

Та въпроса ми е мога ли да изпозвам ASP.NET v4.5 със Visual Studio Community 2015. И към v4.5 вклучва ли и 4.5.1 и 4.5.2

Малко глупави въпроси изглеждат но е по добре да знам преди да се похарчат пари.


от Evgeni92 (371 точки)

1
Да бъдем точни, ICN поддържат (официално) две версии - 4.5.2 и 3.5.30729.4926. Аз от доста време ползвам техните услуги и до сега не съм имал проблеми. Можеш с 2 click-а да deploy-ваш приложението си, стига да конфигурираш publishing setting-ите правилно. 

от Stev3n (2877 точки)


1

Superhosting предлагат хостинг услуги за Windows приложения => Windows hosting
Можеш да разгледаш и плановете им тук => Абонаментни планове

Другия ти вариант е, ако имаш малко по-сериозна машина у дома и не планираш огромен брой посетители, да си хостнеш приложението сам на IIS, можеш да погледнеш на Ники лекцията от тазгодишния курс по ASP.NET MVC => Deployment in IIS.

 

от INKolev (4141 точки)


1
Разликата между Linux и Windows цените за хостингите са доста различни. Очаквах да са малко по големи но чак толкова това е огромно. Май ще се използва PHP и ще вида каква платформа, ще започна да уча. Мерси за линковете

от Evgeni92 (371 точки)

0
Причината за високите цени е, че за Windows сървър ти трябва лиценз, демек трябва да си купиш софтуера, който си е скъпичък и трябва да се избият цените някакси.

от INKolev (4141 точки)