Колко точки трябваха за взет?


6
Колко точки трябваха за взет на iOS, питам информативно защото съм невзет...?Отговори10

И аз искам да, попитам, защо въобще се забави това оценяване. Като цяло съм приел, че не успях да го взема изпита, но по този начин бях принуден да изкарам Nativescript - online.  А след това се  появи курса, че има 45 присъствено, което не знам някаква грешка ли беше, ама ако не е грешка това означава, че е трябвало да съм присъствено. Не искам да се оправдавам, но просто времето за приложението ми по iOS не ми стигна да не говорим, че като цяло Objectiv-C  ми беше "странен" първите 2 седмици. Имам отличие на Android и отличие на Nativescript  и мога да твърдя, че слабата ми оценка по iOS не е от незнание.

Пожелавам искренно успехи на всички колеги, които успяха да вземат сертификати. Пожелавам и успех на трейнърите за в бъдеще.


от venelingp (1371 точки)


2
Ъп, че много бързо отиде назад...

от Ilian987 (387 точки)


2
Илияне, явно никой няма да ни отговори. И мен ме яд, че само заради това, че не ми стигна времето да имплементирам още неща по проекта си, съм със невзет и от там не успях да взема сертификат. Но аз продължавам да уча лекциите от другия трак. Така, че съм благодарен на Академията, че я има. 

от venelingp (1371 точки)