Online обучение за сезон 2016/2017


0
Здравейте! Много моля някой да ми отговори - искам да се запиша в новия сезон на Академията онлайн обучение. Трябва ли да се явявам на приемен изпит? Или просто чакам сезона да започне и се записвам за всеки курс отделно през сайта? Благодаря предварително!Отговори-1
Директно можеш да се записваш за всеки курс. Няма нужда, да се явяваш на изпит.1
Няма нужда от изпит.Когато сезонът започне можеш да се записваш онлайн, след което като си пращащ домашните те канят на изпит.Ако го вземеш пък те канят да се преместиш в присъствена форма на обучение, ако пък не се справиш можеш да продължиш да се записваш онлайн или последната опция е да се записваш онлайн и да се явяваш накрая на изпит. :)

от desislavaaaa (1190 точки)


0

Малка корекция - като се явиш на изпит имаш три възможни изхода - Взет с отличие, Взет или Невзет.

Ако си онлайн и си се представил много добре на изпитите в Модул 1, т.е. взел си всичките или повечето с отличие, за Модул 2 може да те поканят в присъствена форма на обучение, не трябва просто да си вземеш изпипите за да те поканят.

Същото може да се случи и след Модул 2 преди началото на Модул 3.


от wnvko (3123 точки)

0

А трябва ли да попълвам документите за кандидатстване в академията, като автобиография и мотивационно писмо, сега или мога да се запиша онлайн без да съм ги попълнил?