Домашни за курса C# основи (март 2016)


1

Здравейте! Видях, че са публикувани домашните за целия курс. Събмитнах задачите от първата лекция. Та имам два въпроса:

1. По някакъв начин в описанието на курса трябва ли да бъде отбелязано, че съм "предал" домашното си?

2. За домашните от останалите лекции ми иска някаква парола. Трябва ли да изчакам да минат съответните лекции или мога да се сдобия с паролите предварително. (Питам тъй като предпочитам да напредвам с домашните когато имам време, а не да се налага да чакам)?
Отговори0

Здравей,

В профила ти като скролнеш надолу ти излиза записани курсове, брой предадени/не предадени домашни,най вероятно и като изтече срока за подаване ще ти изпише дали е предадено или не.

За домашните от останалите лекции, най вероятно седмица преди курса ще стават активни, ако съдим по първото домашно.


от Dominent (33 точки)


0
Здрасти,
Този проблем го има от няколко дена.И при мен го има.Би трябвало да ти отразява в профила като предадеш домашно и в бгкодер да са ти достъпни всички домашни.Все пак е хубаво да изчакаме да започне курса, тренърите винаги обясняват как стоят нещата и каква е процедурата.Може би още не са готови или нещо подобно, предполагам скоро ще си е всичко ок :)

от desislavaaaa (1190 точки)


0
аа да сигурен съм, че хората всичко ще обяснят, само че нещо търпението не е от най - силните ми черти. Благодаря за отговорите :)

от ivailo.pankow (192 точки)


1
E lol, ние още не сме почнали, а вие домашни предавате!? Wtf....

от dddilian (197 точки)


0
Някой хора вече изпити решават :)

от milislavski (886 точки)

2
Ако чакаш, а не използваш всеки свободен момент - лошо.0
Здравей колега. По първия въпрос мисля, че информация ще получим на въвеждащата лекция. Относно втория, тъй като искаш да напредваш с домашните ето тук ги има качени всички домашни. Отваряй Visual Studio и решавай, като дойде момента и отключат съответните домашни в bgcoder, просто ще си качиш решенията :)

от milislavski (886 точки)


0
Хора, дали на някой вече му отчете предадените домашни. При мен има резултати под всяка задача, но като си вляза в профила, там е записано че съм предал 0 от 6 домашни...

от ivailo.pankow (192 точки)


1

Здрасти,

Ми споко и при мен е така, макар че аз отдавна ги пратих за първата лекция.Някой беше споменал, че щяло да се отрази в профила на Академията, след като свърши срокът за съответното домашно.


от desislavaaaa (1190 точки)


1
Здравейте, 

И аз имам два въпроса: 

1. Правилно ли съм разбрала, че домашните трябва да се предадат само в BGCoder? И то само 4, 6, 8, 9, 15 и 16 (за първото домашно) ? За останалите нищо не трябва да се събмитва, нали?

2. Също така, ако ще се предават само в BGCoder, ние не трябва да оценяваме нищо, така ли?

Благодаря предварително! :) 

от teod_st (50 точки)


0
Тези домашни които са отворени в BGCoder,  трябва да направиш всички задачи и да ги пуснеш само там.


0
Правилно, пращаш само тези, които ти иска бгкодер.За този курс няма да проверяваме домашни.Иначе казано си разбрала :-)

от desislavaaaa (1190 точки)


1
Паролата, която иска е студентският ти номер. Би трябвало да го имаш на магнитната карта за достъп до сградата и на картата с баркод също.  2
А аз имам само един въпрос... Защо, когато кликна на „Оцени домашно” (за да видя дали случайно ми е изпратено някое за оценка), системата ме изхвърля, давайки ми грешка, и се налага отново да влизам в профила си през входа. Предварително благодаря за отговора ви, колеги! :-)

от david_mavrodiev (5355 точки)


3
И при мен е така.. Може да е така, защото няма домашни за оценяване :) 

от teod_st (50 точки)

0

Здрасти,

Оцени домашно ли ;д?Ми конкретно за този курс няма такава опция.Пращаш домашните в бгкодер и гледаш да са в срок, както казах тук няма да проверяваме за курса по HTML ще се проверяват.Може да видиш по специално за C# 1 как стават нещата тук :) Питай ко нещо не разбрираш.


от desislavaaaa (1190 точки)