Преминаване от онлайн в присъствена форма на обучение след първи модул


1

Здравейте,
В учебния план е описано, че след края на първи модул има възможност да се премине в присъствена форма след успешно преминаване през всички изпити. Искам да попитам трябва ли всички изпити да са взети с отличие, или класирането се извършва на базата на общите резултатите от курса?

Благодаря предварително :)


Отговори1
за да те поканят присъствено, трябва да си един от най-добрите на всеки изпит. Това означава, че така или иначе, ако искаш да си присъствено трябва да си отличник. Просто се стреми да вземеш колкото можеш повече точки на изпита, другото ще дойде.

от nephon (110 точки)


1
Ако си се записал на С# и HTML, и на двата ли трябва да си с отличен?

от taurus (25 точки)

1
Трябва да вземеш наистина всички изпити с максимално възможен резултат, разбирай с отличен, и да си напред в класацията, която се прави след преминаване на всеки изпит. Точките за всеки взет изпит, както ще разбереш не зависят само от самия изпит, а и от предадени и проверени домашни, участие във форума и ще видим още какво. Преминаването от онлайн в присъствена форма зависи от това дали ще те поканят, на базата на резултатите ти в Академията до тогава и разбира се от твоето желание, като мисля отново се прави някакъв изпит подобен на кандидатстването.Успех.1
Доколко разбрах аз е , че ще канят най-добре представите ли се след всеки изпит от модул 1 и модул 2.1
Мда, според учебният план е така,т.е след успешно взети изпити и куп други относителни неща, накрая на модула можеш да минеш присъствено :)

от desislavaaaa (1190 точки)

0
Супер :) Благодаря и успех на всички!

от Ralica93 (30 точки)