Сертификат за QA инженер


1

Здравейте,

Бихте ли ми казали дали обучаващите се онлайн получават Сертификат за завършена специалност QA инженер, при успешно взети изпити, независимо от получените точки / оценки на изпитите.

Поздрави,

Цветомира
Отговори0
Доколкото знам тази година и онлайн участинците в курсовете ще могат да получат сертификат, стига да вземат изпитите с необходимите резултати. :) 

от mitko_98 (143 точки)


0
Доколкото ми е известно QA track може да се кара само присъствено.  

от dushka.dragoeva (1324 точки)


0

Здравей,

Тази година първата част от QA track-a ще може да се кара онлайн - останалите само присъствено, както обикновено. Това, обаче, е неофициална информация :) Когато наближи времето да се отдели QA track-ът от другите ще има повече яснота.

Колкото до сертификата, получените точки и оценките имат значение. В последното издание на QA Академията изискването за сертификат беше отлична оценка на 2-рия и 3-тия изпит. 

Поздрави,

Никола


от nikolavn (319 точки)


0
Искам да попитам - какво значи "отличен" - това е бал заложен от резултатите или това е бал, определящ се от успяха на участниците? Т.е. има шанс да го постигнеш ако изакраш максимален резултат на изпита или все пак зависи и от успеха на другите участници в академията?

от catnadeen (382 точки)