1. Introduction to Programming Homework


1
Моля нека всички да използване тази тема за домашните по 1. Introduction to Programming, за да не се получава прекалено много спам в форума, а и да е по лесно, за тези, който търсят вече решена от останалите задача. 
Поздрави!Отговори3

Според мен добрата практика е тази, която се използваше предишни издания на Академията. А именно да се прави тема за всяко домашно. Примерно: [C#] Loops Homework. Така хем не става твърде дълга темата, хем няма да се правят теми за всяка отделна задача.


от pepsi_555 (1932 точки)


2
Определено това е по-добрия вариант. Нека да има само по една тема, за всяко домашно от съответния трак. Самия форум при търсене е разделен на категории, което улеснява намирането след това. Ако имаме обща тема ще е по-сложно. 


0
Ами да имате право, просто ми се наложи да търся определено нещо и намерих 5 теми със сходни отговори от г/д едни и същи хора. 

Ще изтрия тази тема, но нека направим някоя, която да съдържа поне както вие казахте за всяко едно домашно 0
Определено по-добрата практика. Ето линк и към моите решения.

от milislavski (886 точки)


1

Вече има тема за Introduction to Programming Homework ето тук.

Тази е Primitive Data Types and Variables Homework.

Може да направите за другите 4 теми. :)


от pepsi_555 (1932 точки)


0
Еми супер ама от всички индивидуални постове за отделни задачи не съм ги видяла, а и никой явно не се старае да пише в тях. Трябва да се направят някакви по сериозни форум правила, който да намалят спама 


1

Форумни правила има в тази тема. Много хора не ги спазват за съжаление, но като правиш и ти повторение на вече съществуващи теми, няма да помогнеш да е по-чист форумът.
Това може да се направи като всички се стараем да пишем смислени и неповтарящи се постове, като не поощряваме дублирането и некоректното постване. Например може да пускате линк, че има такава тема и да не пишете в нея други неща. А ако искате да се обърне внимание на някоя тема, напишете коментар в нея и тя ще мине отгоре. :)
За съжаление малкото смислени теми се изгубват на фона на спама, повтарянето и пускането наведнъж на 4 еднакви теми. Това също може да се избегне като се трият излишните или поне се затворят. В момента е трудно търсенето на каквато и да е информация във форума заради неработещата търсачка и с всички тези нарушения на добрите практики става само по-зле.


от pepsi_555 (1932 точки)