Въпрос относно Оценка на чуждо домашно


1
Здравейте, кога можем да оценяваме чуждо домашно - след крайния срок за предаване на домашни ли? За онлайн курсистите - трябва ли също да оценим минимум три домашни?Отговори1
Домашно ще може да се оценява след крайния срок за предаване и мисля, че важи същото правило за оценяване и при хората записали онлайн курса.

от Kalito98 (150 точки)


0
Точно така, след крайния срок излиза линк "Оцени домашно" и ти брои колко са проверени, минимум 3, да. Може и повече да се проверят и се добавяха май точки (нали за общите с присъствия и изпитните), доколкото си спомням.

от Damyanov (469 точки)


1
Благодаря :)1
О благодаря и аз имах същите въпроси :)

от Desi_Deskata (25 точки)


0
Оценката, която си поставил на домашното на някой колега играе ли някаква роля за точките, които той ще получи?

от martinboykov (1112 точки)


1
Това го имаше обяснено на лекцията по HTML от миналата сряда.

от Tsvetelin89 (77 точки)


1
Оценяването става след края на срока и след предадено такова.Абсолютно е задължително за онлайн колегите, това им е задължително, ако искат да бъдат поканени на изпит.Най- малко 3 трябва да оцениш, можеш и повече.Съответно ако рецензиите ти бъдат оценени като положителни, т.е помогнали на съответния човек, получаваш и допълнителни точки :)

от desislavaaaa (1190 точки)


0

Има ли някой инфо, ако не ти оценят домашното дали те допускат до изпита ?0
Виж те условията са ясни, за допускане до изпит задължително пращаш домашните.Все ще ти ги проверят, няма нужда за притеснения :)

от desislavaaaa (1190 точки)