Заповядайте във Фейсбук групата на софтуерната академия


16

Здравейте,

Понеже ще сме заедно доста време в този курс (ако имаме късмет да изкараме до края), смятам че би било хубаво да си помагаме с ученето, домашните, пък и защо не да станем добри приятели и да поддържаме връзка помежду си. С тази цел създадох фрупа във Фейсбук и ви каня да се запишете в нея. Вярвам, че ще ни е полезно на всички.

Името на групата е

С поздрав,

Бойко :)
Отговори2
Форумът не е ли за това?

от mi6ka (0 точки)


5
Подкрепям инициативата за създаване на Фесбук група, там нещата са по лежерни, по-приятелски, няма го този момент на дистанцираност, може да се даде воля на градивният спам, докато във форума трябва да се спазват определени правила.
Форумът също си има предназначение, но и феисбук групата е нещо много полезно.

от Mihail_Petrov (2718 точки)


1

вече сме почти 50 човека в групата :)


от Boyko (87 точки)


4
Хубаво е, че се опознавате отрано. И наистина ще сте дълго време заедно, ще си станете семейство, особено по-нататък като станете по-малка и задружна група. Така че, добра идея. Социалките вероятно спомагат за това. Форумът разбира се, е идеален за по-професионалните ви насоки, да обсъждате проблеми, изпити, домашни и т.н.
А във Fb спокойно може да си организирате мероприятия за поливане на изпити и други такива важни, наистина важни събития, чиято главна цел е форматиране на системния дял (If you know what I mean).
Успех ви желая в академията! :)

от Ivaylo.Angelov (1890 точки)


0
И аз подкрепям идеята, дори обмислях да пусна такава група във Facebook, но ти ме изпревари.

от AsenVal (3487 точки)


0
Бойко,
Благодаря за групата във ФБ. Аз се записах в он-лайн курсовете и започвам от нулата в програмирането, така че всички неща, които беше постнал много ми помогнаха.

от Yuliya Dimova (0 точки)