Anti-cheat приложение


1

Здравейте, разбрах, че за изпита утре (23.04) по C# трябва да имаме инсталирано anti-cheat приложение, можете ли да ми кажете откъде да го смъкна? Благодаря предварително!
Отговори0
Натискаш най-отгоре на менюто Помощ -> Anti-cheat приложение :)

от desislavaaaa (1190 точки)


1
Благодаря за отговора, имам и още един въпрос - самият изпит утре как ще започне, в смисъл ще ни дадат линк, който да отворим и да започне изпита или през тестовата система, която е качена в меню помощ? Нещо допълнително трябва ли да се инсталира или да се прави?

от vez.asya (40 точки)

0
Виж тук  е посочено :))

от desislavaaaa (1190 точки)0

Ето AntiCheat.

Иначе от навигацията горе, избираш меню Помощ и от там AntiCheat от падащото меню


от tabula (2134 точки)


1
Благодаря :)

от vez.asya (40 точки)


2
За теста утре ти трябва да свалиш Тестова система, намира се в същото меню. Anti-cheat приложението ти трябва да изпита на място, ако ще си носиш лаптоп. Да уточня приложенията не се инсталират, просто се статират, като първо се разархивират на комптъра. Още днес пробвай Тестовата система, че ако има проблем, да има време да реагираш. След като тя се стартира иска да си въведеш потребителското име и парола и ти извежда активните тестове. В момента дава, че няма такива. Докато работи тестовата система не можеш да правиш друго на компютъра. Може да иска да затвориш програми, за да стартира. 

от Slavka74 (436 точки)


1
Благодаря, но в линка, който ми изпрати desislavaaaa по-горе, с информация за изпитите пише, че и за утре трябва да си инсталираме anti-cheat-a :)

от vez.asya (40 точки)

1
Прочети по-внимателно. Анти чийт системата ти е нужна за присъствения изпит идната седмица. За онлайн теста трябва само тестовата система да се пусне.

от dddilian (197 точки)