Истината за курса по Photoshop и Front-end направлението


6

Здравейте, 

Неколкократно сме изпращали запитвания на email-a  на академията отностно курсът за Photoshop от 2015г. по последна информация изглежда, че никой не е получил оценка за този курс, а той е един от задължителените курсове за вземане на сертификат за Front-end разработчик. Без оценка за този курс няма как да кандидастваме за сертификат.

Въпреки това курсисте които са карали тракът присъствено са получили сертификати за това направление.

Споделям извадки с официална информация във връзка това направление и как изглежда моята диаграма за преминати курсове, оценките които съм изкарал могат да се потвърдят от администратор на студентската система, другата информация е публично обявена и достъпна, по - долу ще споделя и линкова за цитираният материал:

Оценяване*

Коментар във връзка изборните дисциплини*

Ето и списък с допуснатите до защита на финалният проект. Общо 27 онлайн + присъствено.

А тук е проекта с който взех участие

Моля, отговорете на въпроса: "Защо след като съм преминал всичките курсове от тракът и съм бил допуснат до финален проект, за който съм получил отлична оценка, нямам оценка за курсът по Photoshop?"
Отговори1

Предпочитам да бях получил "невзет" от колкото да остане да виси така тозки курс, но най - лошото е че след всичките имейли които сме изпратили от 25.02 до днес, така и не получихме отговор...

Това според мен е един от проблемите на безплатното образование което Телерик предлагат - академията може да взисква от участниците да спазват дадени условия и правила , но никой не може да задължи академията да спази същите. Както в случея, не веднъж беше обяснено че оценка по курса по Photoshop ще получим след като защитим проектите по Slice & Dice където се приложили знанията и от 2та курса, има го и написано в описанието на курса.


от kidroca (1498 точки)


3
Между другото забелязвам на скоро, че екипа на Телерик в последните две седмици много рядко обръща внимание на зададените към тях въпроси.  Аз също съм задавал въпроси в различна сфера както тук, така и по мейл, но и аз не получих отговор нито по единия, нито по другия начин. Не че искам да се оплаквам или упреквам, но ще е добре ако споделят защо така в последно време са неактивни спрямо форум и мейли.

от Mozez (173 точки)

1
Доколкото знам от скоро Кенов и Костов вече не са в екипа на Академията и сигурно още имат трудности да се реорганизират. Все пак тези хора движеха много от нещата там.

от ivan.mihov1 (4988 точки)