Проблем с получена оценка


1

Не знам дали тук е мястото да пиша това, но току-що получих грешна оценка на CSS Presentation. В оценката пише, че в zip файла 2 от задачите липсват. Което не е вярно. Свалих файла и всичките 4 задачи са там. Не знам как се е получило объркване, възможно ли е оценяващият колега да не е успял да свали целия файл? Или да е свалил/а погрешен файл?

Дайте съвет какво да правя.


в HTML/CSS от natla (260 точки)


Отговори0
Тази сутрин имаше пуснато за оценяване домашното за CSS-layout, след което опцията изчезна. Ако някой колега се е хванал да проверява него, но му е отворило CSS-presentation, вероятно затова така ти е отговорил

от monsterEnergy (954 точки)


0
Има логика, но пък задачите за CSS-layout са коренно различни. Чак толкова да се обърка... 

от natla (260 точки)

0
Може да е следната ситуация - оценявал е домашни за css-layout, но след като е приключил с поредното проверено и е натиснал да оценява друго домашно да му е отворило архив за css-presentation и да не е обърнал внимание на заглавието.

от monsterEnergy (954 точки)0
Възможно е оценилият да не е свалил цялото домашно, то това си е в негов минус.0

Здравейте,

най-вероятно е грешка на проверяващия.

Спокойно случват се такива неща, хора сме :)
0

Благодаря на всички колеги за дадените отговори! Действително, няма как да знаем със сигурност дали е проблем със системата или невнимание от страна на оценяващия. Аналогията с хвърлянето на боб е точна. Наистина ми стана криво, защото когато си вложил много време и старание в нещо, е доста обезсърчаващо да получиш подобна неадекватна реакция (само задачата Windows Calculator ми отне два дена). Вярно е, че основната цел на домашните е да ни подготвят за изпита, така че в това отношение усилията не са били напразни.


от natla (260 точки)


0
Затова е много важно всеки от нас да оцени максимално повече домашни според възможностите си. Така всеки сам има шанса да получи повече оценки и съответно да бъде по-точно оценен ;)

от perpettto (100 точки)

0
Така е! Подкрепям с две ръце.

от natla (260 точки)