Identify Fonts?


0

Здравейте, колеги!

Искам да ви попитам дали някой от вас може да ми препоръча начин, по който мога най-лесно да идентифицирам шрифта на текст от изображение, вместо просто да налучквам и да си губя времето? Пробвах чрез различни сайтове, но там ми изкарва толкова много шрифтове от една единствена картинка, че то направо да се обърка още повече човек. :)
Отговори0
Ако ти трябва за домашните, гледай поне да наподобява, дори да не е едно към едно, а за изпита фонтовете, размера и дименсията на бодито или wrapper-a се дават като условие на задачата, а ако все пак ти трябват точни фонтове, някой беше упоменал страници или туулчета...определено ще ти подскаже някой.

от Damyanov (469 точки)


0
Благодаря за отговора! Ами да, по принцип за домашните питам, но всъщност си мисля, че това би ми било много от полза и занапред. Не знаех, че на изпита дават като условие тези подробности, това е много добре :D

от Tedi_ss (10 точки)


1

Пробвай тук - https://www.myfonts.com/WhatTheFont/ .

Ъплоудваш картинката с търсения фонт после следваш стъпките.

Не винаги е перфектно, но има полза по някой път.


от Miroslav001 (55 точки)


0
Ако може да се зареди в броусър има програма.....за Хром беше нещо (не съм на домашния комп). Но не работи в новия Хром под Уин 10. Можеш да видиш от Хром като допълнителни тулове за дивелъпъри. Само ако можеш да качиш в браузър. Не знам колко са ефективни защото де факто в изпита няма такива изисквания и затова спрях рисърча.

от catnadeen (382 точки)

0

Да, Миро, този сайт го пробвах и честно казано не ми свърши голяма работа, но може би зависи и от изображението до голяма степен. Ще го изпробвам и с други изображения да видя какво ще стане.

Catnadeen, благодаря за съвета, ще видя да потърся такъв туул.

Благодаря ви! :)


от Tedi_ss (10 точки)