Изпит към курс "C# за напреднали"


16

Здравейте,

Изпращаме ви информация за изпита към курс „C# за напреднали“. До всички, допуснати до изпит, бе изпратен уведомителен имейл с покана за явяване на изпита.

Практически изпит

Изпитът е с продължителност 6 часа, включва 5 задачи и ще се проведе паралелно в зали Ultimate и Enterprise в „Академията на Телерик“. Можете да изберете удобни за вас дата и час за изпита по „C# за напреднали“, като регистрацията за избор на група ще бъде отворена на 28 май (събота) в профила ви в онлайн системата ни от 12:00 ч. нататък. Разпределението по зали ще е следното: курсистите с четни студентски номерa ще държат изпита в зала Ultimate а с нечетни – в Enterprise.

Имате възможност да избирате между следните варианти: 

  • вторник, 31 май 2016 г., 09:30 - 15:30 ч.
  • вторник, 31 май 2016 г., 16:00 - 22:00 ч.
  • сряда, 1 юни 2016 г., 09:30 - 15:30 ч.
  • сряда, 1 юни 2016 г., 16:00 - 22:00 ч.

Важно:

  • Практическият изпит ще се проведе посредством системата за изпити "BGCoder" - [http://bgcoder.com/]. Решенията на задачите се качват в BGCoder по същия начин, както домашните. В началото на изпита, от Вас ще се изиска да въведете студентския си номер. Имайте го на разположение.
  • Изтеглете и инсталирайте на свой лаптоп AntiCheat приложението на „Академията на Телерик“ от следния линк -http://downloads.academy.telerik.com/svn/public/AntiCheatClient/Telerik-Academy-AntiCheat.zipПриложението ви е нужно единствено по време на практическия изпит. To следи за използване на забранени по време на изпита програми като Skype, utorrent, Dropbox и др. Потребителското име и парола за вход в AntiCheat приложението са същите, както в студентската система (потребителско име, не email).

В деня на изпита:

Задължително носете лаптоп тъй като не можем да гарантираме работна машина за всички участници.

Използването на телефони и програми като Skype, utorrent, Dropbox и други е абсолютно забранено по време на изпита. Моля изключете ги преди да дойдете на изпита. Имате право да използвате записки, Google, уеб или хартиени ресурси.

Изнасяне на всякакъв тип информация относно изпитите по „C# за напреднали“ е абсолютно забранено. Забранена е и всякакъв тип комуникация с ваши колеги по време на изпита.

Всички допълнителни въпроси относно изпита можете да задавате директно във форума ни .

Очакваме ви 15 минути преди началото на изпита в учебните зали на „Академията на Телерик“. 

 

Поздрави и успех!

Екипът на „Академията на Телерик“

 
Отговори7

За поздравите и пожеланието, благодарим! :-) Дано на изпита не спим, а успеем всичко да решим! ;-)

От екипа на курсистите (кандидат-програмистите). :-D


от david_mavrodiev (5355 точки)


1
В секцията за избиране на дата и час имам избор само за зали Ultimate,а аз съм нечетен номер и уж трябва да съм в Enterprise. Проблем ли ще е ако се запиша Ultimate въпреки това.

от chesthar1 (95 точки)


1
При записване винаги дава Ultimate,  в последствие всеки отива в залата според номера си, както е уточнено.2

Здравейте колеги,

Някой има ли информация кога се очаква да излязат резултатите? Не че съм се представила цветущо, даже никак. Едва ли ще е лесно да се вземе решение от колко точки нагоре ще е взет изпита с тези резултати.


от bobeck (201 точки)


0
Вероятно до събота на обяд ще са излезли, за да можете да се запишете на следващия ден за предстоящия курс.

от Pip3r4o (3392 точки)

0
 Здравей! Те границата си я изчисляват по формули, но ако искаш да имаш обща представа можеш да погледнеш резултатите от миналата година. (тогава задачите също не са били много по-приятни)

от evilshadow (396 точки)0

Здравейте,

В момента шпроверих в профила си какво ми излиза под курса C# 2 и ми дава, че не съм се явила на изпита?!?! В деня на изпита не съм се чекирала, но никъде не съм видяла да пише, че трябва да се чекираме. В BG coder си виждам точките на изпита в профила, но на резултатите в самия contest ми дава 0 точки. Има ли някой със същия проблем?

Анета


от a.d.koleva (0 точки)


0
И аз имам същият проблем. Мисля, че е нещо временно, поради оценяването.

от Tdochev (85 точки)

0
Ох, дано... :(

от a.d.koleva (0 точки)