На добър час, трейнъри!


42

Като част от настоящия випуск курсисти, в „Софтуерната академия на Телерик”, бих искал да изкажа искрено съжаление, че Николай Костов и Ивайло Кенов не са вече част от тази обучителна инициатива. Нека, колеги, им благодарим за труда, помощта, подкрепата и желанието им да споделят с нас знанието и добрия пример!

Респект, учители!... И успех в новите ви начинания!

P.S. Силно се надявам да не „повлечете крак” и другите лектори да ви последват, че ако това се случи, то няма кой да ни учи. :-)
Отговори6
Аз не съм от вашия випуск, защото още съм малък за да кандидатствам в Софтуерната академия (миналия месец навърших 12 г.), но това не ми пречи да познавам лекторите от Училищната и Алго академиите на Телерик, а и да зная, че те много ще липсват на всички ни... Желая им на новата работа само сполука, а в личния живот- попътен вятър и наслука! ;-)

от valeri21 (516 точки)


0
Браво, мъжки! Те заслужават хубавия ти поздрав. 

от david_mavrodiev (5355 точки)

0
И аз имам честта да ги познавам лично. Великолепни преподаватели са.

от sevda74 (175 точки)


11
Сега кой ще казва: 
"Вече си имаме котка и куче и те си живеят щастливо" ? 
Или:
"Visual Studio, моля ти се build-ни ми този проект ... и Visual studio казва: няма проблем" ?

Бях забравил това: "Като чуете 2 момичета си представяте индекси" :D 

от StoikoNeykov (2621 точки)


5
Жалко, но ако живота ги дърпа в друга посока - попътен вятър и успех в бъдещите начинания :)10
Аз съм онлайн и винаги гледам втори път видео от минали години (най-вече на Иво и Ники). Наистина си личи, че водят лекциите с желание и им се отдава. Пожелавам им успех.5

Жалко, видеотата им са страшно полезни заради свежия стил на преподаване. По ценни са дори от тези  на Станфорд и Харвард които в YouTube. Пожелавам им Успех!


от PlamenHP (25 точки)


2
Аз гледам IMT Algorythms в момента и искам да ти кажа, че лектора е направо олигофрен ... ок много е умен и явно заслужава да е там, но 2 думи едва вързва. 

от StoikoNeykov (2621 точки)


5
Имаше друга тема за коментара ми, обаче смятам, че към момента е по-добре да го лепна тук...любима реплика ми остана от на Ивайло C# лекциите: "...в случай, че искате да направите нещо по-извратено..."  :D Успех и на двамата!

от Damyanov (469 точки)


11
Едно обучение изчезва постепенно с изчезването на ГОЛЕМИТЕ лектори, надявам се да не съм лош пророк и да не стане така, че и другите да последват тях. За мен беше чест да успея да завърша Академията на Телерик (без допълнението към името отзад), да завърша една невероятна БЪЛГАРСКА инициатива водена от тези хора. Благодаря и успех в начинанията за напред.

от sa66eto (1945 точки)


52

Искрено благодаря на всички! Радвам се, че може да не се виждаме, но все още да се слушаме... :)))


от ivaylo.kenov (30760 точки)


4

Не, ние благодарим, че поне може да ви слушаме, а и редовно да ви виждаме...във Фейсбук. :-)

А сега сериозно... Благодарим ви за тази жива искра, с която оставяте в Телерик следа...за вечни времена!


от david_mavrodiev (5355 точки)

2
Похвално е усилието, времето и желанието, което отделихте от живота си на тази машина за изковаване на софтуеърни специалисти. Ясно е, че сте могли да работите в много по-доходни проекти, както е ясно и, че няма как винаги да правите само това. Сигурен съм, че оставяте добри практики, които ще са от полза за всички и ще бъдат доразвити от хората понастоящем в екипа. Благодаря ви за усилието и желанието!

от messenger (552 точки)3
Успех в бъдещите Ви начинания! Лекциите на Ивайло Кенов и Николай Костов са наистина супер полезни, приятни и лесни за гледане! Благодаря Ви за положените усилия.

от Tdochev (85 точки)


3
Пфф, толкова се надявах, Ники да се появни на следващия курс по c#, жалко...

от Tony_Nikolov (633 точки)


2
НА добър път и много успехи - това което чух и мен ме впечатли - това което видях като решения също. Много и прекрасни успехи, където и както пожелаете. До нови срещи!

от catnadeen (382 точки)