Kога ще започват лекциите по JavaScript?


1

Здравейте,

Имате ли представа кога ще излезнат оценките по CSS? Съответно кога ще излезне графика за лекциите по JavaScript, както и записването по групи? Реално погледнато по C# OOP има график и лекции от утре.. Поради тази причина предполагам, че и по JavaScript би трябвало да започнат тази седмица :)

Поздрави
Отговори0

Това го пише в самия курс :)

Курсът „Основи на JavaScript е фундаментален, ако искате да се занимаване с разработка за уеб. Изучават се основите на езика JavaScript и как може да го използваме в реални уеб проекти. Курсът е само първата част на обученията по JavaScript и дава фундаментални основи, но завършването му не е достатъчно за да се наречете JavaScript developer.

Курсът стартира на 8 юни (сряда) 2016 г. Допълнително ще бъде обявен графикът на лекциите за курсистите в присъствена форма на обучение.
0
хах това всеки го е прочел, но не намирам отговор на нито един от поставените въпроси ;)

от Nayata (3190 точки)


2
Ама то лекциите вече са почнали :)) Я виж тука :D

Мисълта ми е да не чакате курса да започне, от предходни години има кажи-речи същите лекции - давайте напред :)0
и това е всеобща тайна ;) аз имам предвид за присъствените лекции, иначе видеа бол :)

от Nayata (3190 точки)


1
Така и така има отворена тема за лекциите ще попитам тук. Ще бъдат ли качвани лекциите на Дончо за JS в системата или youtube?

от irrealizable (356 точки)


0
Дори и да не ги води Дончо, за което се съмнявам, няма проблем да изгледаш миналогодишни негови лекции по същите теми. Ако не разбираш нещо от обясненията на тазгодишните лектори - гледаш предишно издание на курса, където обясняват Дончо, Ники, Иво Кенов или Павел Колев и ще разбереш материала.

от monsterEnergy (954 точки)

0
Тази година се преподава ES 2015.

от irrealizable (356 точки)