Получаване на сертификат за онлайн формата на обучение


1

Здравейте!

Записах се за курса "Основи на Javascript", но преди това не съм изкарал курса по CSS, съответно това е първият курс, който ще карам в Академията.

Въпросът ми е, ще получа ли сертификат, ако премина курса по Javascript с отлична оценка и съответно ще имам ли право след това да запиша и курса "JavaScript ООП"?
Отговори-1

Сертификат на този етап, няма как да получиш, само за един изкаран курс, за да вземеш сертификат. е необходимо мисля че, но не съм запозната да изкараш всички курсове, освен записания от теб мисля че от Модул 1, виж ето този линк:

http://academy.telerik.com/academy/curriculum
0
Тук можеш да видиш всички актуални специалности и дисциплините и изискванията, които трябва да покриеш за всяка една от тях.

от martinboykov (1112 точки)


0

Това е трака за JavaScript developer http://telerikacademy.com/Courses/Tracks/javascript-software-developer.

Трябва да изкараш всички отделни курсове със съответните оценки описани в трака за да можеш да кандидатстваш за сертификат.
0
Сертификати се дават само за специалност (представи си изкарваш академията и ти дават 1 книга сертификати за всеку курс по 1 - това е лудост). 
Ако си записан за JavaScript, ако предадеш всички домашни и провериш по 3 домашни от вид те допускат до изпит. Тези неща са обяснени в първите курсове по принцип - може да гледаш 1вата лекция по html (може и да беше 2рата), за да ти се изясни . Ако си вземеш изпита той остава взет (или взет с отличие) и ти може следващи години да изкараш другите изпити, за да си вземеш сертификат. Може и да се явиш на повишаване на оценката. Много неща може - само да ти се учи. 
Цялостната идея е, че нещата са навързани и за да работиш нещо със JavaScript (или другия трак - C#) не може да знаеш нещата отчасти. 
И все пак ако си решил да учиш изкарвай тази година, колкото можеш и догодина се записвай от началото, а се явявай само на изпити, които ти трябват. Ако имаш съответните "оценки" може да избираш специалност, за да станеш завършен програмист (т.е. със сертификат). 
Тук може да разгледаш специалностите - за всяка специалност се изискват "различни" взети изпити (някои са взет с отличие). Хммм малко са се счупили, но ще ги оправят. 

от StoikoNeykov (2621 точки)